Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha úgy szakítottunk, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy szakítottunk, hogy még szeretjük egymást (folyt. )?

Figyelt kérdés

Ha úgy szakítottunk, hogy még szeretjük egymást, és neki vannak halvány célzásai arra, hogy még mindig vonzódik hozzám, akkor lehet még ebből valami? Persze ha a szakítást kiváltó körülmény megszűnik.

Én vagyok a lány.

2011. jún. 24. 01:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs akadálya, akkor miért is ne?
2011. jún. 24. 01:19
 2/6 anonim ***** válasza:
és akkor minek szakítottatok ??-.- előbb gondolkozni kéne..
2011. jún. 24. 01:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Azok a fránya körülmények...
2011. jún. 24. 01:40
 4/6 anonim ***** válasza:
figyelj, ha minden a helyére állt benned és úgy érzed újra készen állsz egy kapcsolatra vele, akkor lehetséges.. az előző komizó..
2011. jún. 24. 01:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Hasonló történt velem. Bár úgy lehetne. Ha neked megadatik a lehetőség, akkor csak hajrá.
2011. jún. 24. 01:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt hiszem a kérdésem lényege az, hogy ha úgy szakítottunk, hogy még szeret, aztán később érdeklődést mutat, az jelenthet-e valamit, vagy csak haverkodni akar?! Nem tudom, hogy nem én képzelek-e bele többet... :S

Ehhez el kellene mesélnem a részleteket, de nem szeretném, szóval nem sokra megyek a kérdésemmel. Sebaj :) Köszönöm a válaszokat :)

2011. jún. 24. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!