Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a megérzésem?
Par hete ismerkedtem egy pasival aki allitólag komoly szandekkal indult a kapcsolatnak . Elejetöl mondta az összeköltözest , az volt az erzesem hogy az a celja , h felezzuk a szamlakat , hogy neki könnyebb legyen . Mondtam hogy több idö kell hogy megismerjuk egymast ahhoz , hogy tudjuk mi a helyzet , maskepp felelötlenseg
Ebbe ö is beleegyezett hogy persze raerunk , de a tema folyton elökerult hogy ha szeretjuk egymast akkor miert nem vagyunk egyutt ?
Epp mondtam neki , hogy jön a szerelmesek napja stb , es kezdtem tervezni
Erre megint elöhozakodott a temaval , hogy mielött ö belefektet egy kapcsolatba , akarja tudni hogy hanyadan allunk
Mondtam neki , hogy benne vagyok abba, hogy tovabbra is ismerkedjunk stb de egyelöre nem tudok mit mondani
Azt mondta hogy tudom hogy ö ennel többet szeretne , stb
Mondtam hogy ezt megtargyaltuk stb, de az volt az erzesem , hogy direkt provokal mert meg akarja úszni a viragvasarlast , Valentin napi költsegeket stb
Mondtam hogy akkor mit mondjak azt mondta hogy akkor felejtsuk el egymast stb . Tehat azt erzem hogy felt ettöl az unneptöl , es inkabb lapitana .
Eddig vett vagy ketszer viragot , de úgy ereztem mintha a fogat húzták volna ahanyszor a penztarcajahoz nyúlt .
Vélemények ?

Pfuú, a férfiak egyszerűek, már bocsánat, nincsenek árnyalatok. Ha a felesége visszautasította most olyan kapcsolatot keres, ahol nem, ahol biztosra mehet. Sajnálom, tudom, ez nem a legromantikusabb, nem is lesz az... sohasem. Kell a biztos pont, a biztos punci. Egy elkeseredett, visszajelzést váró férfit fogtál ki. Érzelmi intelligenciája a nullával konvergál. Nos.... nagyon hálásak tudnak lenni a maguk módján, de romantikára ne számíts. Általában birtokolnak és nem értik a női logikát...
Nem tudom megér-e neked ez... nem tudom mennyire vonzódsz hozzá... Sok türelem és megértés kell ehhez a prototípushoz... Annyi biztos, ha elköteleződtek egy nőhöz, azt nem adják fel, hűen kitartanak. Csak közben nem értenek semmit...
Nos, ennyi. A döntés az Ön kezében van. Kívánom, h jól dönts. :)

Ez nagyon lesújtó vélemény volt Ágnyeszka >.<
32/f

Tudom...
Sajnálom. Imádom a férfiakat, csak azt sajnálom, h belső miértjeikre nem mernek válaszolni... Pedig, kellene.
Mi nők, ezt megtesszük, válaszokat keresünk, magunkban, másban. A miért, örök kérdés bennünk, és tapasztaltabb korunkban meg is jönnek a válaszok... Csak ennyi..

#Ágnyeszka
Nagy igazsag. A nok joval elorebb tartanak nemcsak kommunikacioban, de onismeretben is a ferfiaknal. Nem csodalom, hogy ennyi beszleni keptelen ember tobzodik errefele, vagy nevezzuk oket rendes sracoknak, szabadon. Es erteni sem ertik, amikor azt mondjak nekik, hogy a no torodest es figyelmet szeretne, nem penzt es farokmeretet. Meg a valaszt sem ertik egy csomoan, akkor kodbe veszik az alapmuveltseguk.
42F

"15-16" Olyan aranyos ahogy így elbeszélgettek egymással.....mint egy házaspár aki az évfordulóját ünnepli. :)
A nők kommunikációs képességeiről nekem egészen más véleményem van, olyan virágnyelven tudtok kommunikálni,hogy férfi legyen a talpán aki megérti. Egy dolog biztos, minden nőnek szüksége van figyelemre és törődésre, hiszen emiatt él párkapcsolatban, meg azért, hogy találjon valakit aki segít megvalósítani a céljait. Persze gondolhatnék itt családra, gyerekekre, meg arra az ezer szükségtelen dologra amit egy mosoly tekintetében eladtok a férfi számára és a végén még el i hiszi, hogy közös döntés volt.
A férfi valószínűleg arra vágyik, hogy ne egyedül ébredjen a lakásában, még azt sem tartom kizártnak, hogy kapcsolatfüggő és vagy irányításmániás. Mivel egy elvált férfiről van szó még azt is megkockáztatom, hogy valami bizonyításkényszere van a környezetével szemben, és emiatt görcsösen akar találni valakit maga mellé. Ha valaki önszántából vett virágot a nőnek akkor az nem smucig, evvel érvelni egy kapcsolat elején elég álságos. Komoly pénzben mernék fogadni, hogy idáig sokkal többet költött a kapcsolatra,mint Te kérdező. A leírás alapján haladni akar a kapcsolattal, te kérdező pedig szándékosan lassítod, más a habitusotok, mondhatni egymás ellen dolgoztok.
Szerintem az lesz a vége, hogy a férfi megunja és keres mást, mert nem akarja vesztegetni az idejét és pénzét valami olyan kapcsolatra ami nem igazán működik, lássuk be ez érthető. Mivel Te nem álltál kötélnek és kitartottál az elveid mellett(amit helyeslek) így tovább fog lépni és keres valakit aki nálad irányíthatóbb és bevállalósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!