Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a megérzésem?
Par hete ismerkedtem egy pasival aki allitólag komoly szandekkal indult a kapcsolatnak . Elejetöl mondta az összeköltözest , az volt az erzesem hogy az a celja , h felezzuk a szamlakat , hogy neki könnyebb legyen . Mondtam hogy több idö kell hogy megismerjuk egymast ahhoz , hogy tudjuk mi a helyzet , maskepp felelötlenseg
Ebbe ö is beleegyezett hogy persze raerunk , de a tema folyton elökerult hogy ha szeretjuk egymast akkor miert nem vagyunk egyutt ?
Epp mondtam neki , hogy jön a szerelmesek napja stb , es kezdtem tervezni
Erre megint elöhozakodott a temaval , hogy mielött ö belefektet egy kapcsolatba , akarja tudni hogy hanyadan allunk
Mondtam neki , hogy benne vagyok abba, hogy tovabbra is ismerkedjunk stb de egyelöre nem tudok mit mondani
Azt mondta hogy tudom hogy ö ennel többet szeretne , stb
Mondtam hogy ezt megtargyaltuk stb, de az volt az erzesem , hogy direkt provokal mert meg akarja úszni a viragvasarlast , Valentin napi költsegeket stb
Mondtam hogy akkor mit mondjak azt mondta hogy akkor felejtsuk el egymast stb . Tehat azt erzem hogy felt ettöl az unneptöl , es inkabb lapitana .
Eddig vett vagy ketszer viragot , de úgy ereztem mintha a fogat húzták volna ahanyszor a penztarcajahoz nyúlt .
Vélemények ?
A véleményem, hogy nem voltál vele korrekt, ezért pedig ki lettél dobva.
32/f
Miert nem voltam korrekt ? Normalis dolog összeköltözni egy hónap utan ? Nem fair ha azt mondom , hogy ismerjuk meg jobban egymast ?
Ne fogjuk a fejunket aztan , hogy elhamarkodtuk
Az fair , hogy esetleg egy nehez anyagi helyzet allna fenn, ha összeköltöznénk ?
Őrülj neki h kidobott,ez max lakhatást könnyitő buta kihasználható nőt keres..
40N
Hallgass a megérzésedre, az soha nem csap be.
Kuka a csávó.
Nekem gyanús lenne, hogy ha az első hetekben az összeköltözésről hadoválna egy pasi. Valószínű lakhatási vagy anyagi problémái vannak. Persze nem ez a kizáró ok, hanem az, hogy nem akar picit sem ismerkedni, találkozgatni, egymásnál aludni, vagyis annyira nem vagy fontos neki, hogy időt/energiát fektessen bele a "járás" időszakában.
Nyilván úgyis feljön az összeköltözés téma, ha két ember jól megvan egymással, de azért ennek van egy kis átfutási ideje.
"mielött ö belefektet egy kapcsolatba , akarja tudni hogy hanyadan allunk"
Én már itt dobtam volna.
Mert azon duzzogtál, hogy a "majd meglátjuk" - ra nem jár virág. Ez van, ha nincs progresszió. (és nem, nem kellett volna összeköltözni egy hónap után)
32/f
Pár hét után együtt hétvégézés... Legyünk optimisták és jóindulatúak... ez akkor is gáz. Nagyon rád van görcsölve a pasi.
Mikor volt utoljára kapcsolata? Azért kérdezem, mert nem biztos, h haszonszerzés (közös albi fizetés) miatt ilyen, hanem, mert görcsösen akarna már komoly kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!