Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó a megérzésem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó a megérzésem?

Figyelt kérdés

Par hete ismerkedtem egy pasival aki allitólag komoly szandekkal indult a kapcsolatnak . Elejetöl mondta az összeköltözest , az volt az erzesem hogy az a celja , h felezzuk a szamlakat , hogy neki könnyebb legyen . Mondtam hogy több idö kell hogy megismerjuk egymast ahhoz , hogy tudjuk mi a helyzet , maskepp felelötlenseg

Ebbe ö is beleegyezett hogy persze raerunk , de a tema folyton elökerult hogy ha szeretjuk egymast akkor miert nem vagyunk egyutt ?

Epp mondtam neki , hogy jön a szerelmesek napja stb , es kezdtem tervezni

Erre megint elöhozakodott a temaval , hogy mielött ö belefektet egy kapcsolatba , akarja tudni hogy hanyadan allunk

Mondtam neki , hogy benne vagyok abba, hogy tovabbra is ismerkedjunk stb de egyelöre nem tudok mit mondani

Azt mondta hogy tudom hogy ö ennel többet szeretne , stb

Mondtam hogy ezt megtargyaltuk stb, de az volt az erzesem , hogy direkt provokal mert meg akarja úszni a viragvasarlast , Valentin napi költsegeket stb

Mondtam hogy akkor mit mondjak azt mondta hogy akkor felejtsuk el egymast stb . Tehat azt erzem hogy felt ettöl az unneptöl , es inkabb lapitana .

Eddig vett vagy ketszer viragot , de úgy ereztem mintha a fogat húzták volna ahanyszor a penztarcajahoz nyúlt .

Vélemények ?

2019. febr. 11. 20:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%

A véleményem, hogy nem voltál vele korrekt, ezért pedig ki lettél dobva.

32/f

2019. febr. 11. 20:51
 2/17 A kérdező kommentje:

Miert nem voltam korrekt ? Normalis dolog összeköltözni egy hónap utan ? Nem fair ha azt mondom , hogy ismerjuk meg jobban egymast ?

Ne fogjuk a fejunket aztan , hogy elhamarkodtuk

Az fair , hogy esetleg egy nehez anyagi helyzet allna fenn, ha összeköltöznénk ?

2019. febr. 11. 20:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Őrülj neki h kidobott,ez max lakhatást könnyitő buta kihasználható nőt keres..

40N

2019. febr. 11. 20:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass a megérzésedre, az soha nem csap be.

Kuka a csávó.

2019. febr. 11. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyanús lenne, hogy ha az első hetekben az összeköltözésről hadoválna egy pasi. Valószínű lakhatási vagy anyagi problémái vannak. Persze nem ez a kizáró ok, hanem az, hogy nem akar picit sem ismerkedni, találkozgatni, egymásnál aludni, vagyis annyira nem vagy fontos neki, hogy időt/energiát fektessen bele a "járás" időszakában.

Nyilván úgyis feljön az összeköltözés téma, ha két ember jól megvan egymással, de azért ennek van egy kis átfutási ideje.

2019. febr. 11. 21:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"mielött ö belefektet egy kapcsolatba , akarja tudni hogy hanyadan allunk"

Én már itt dobtam volna.

2019. febr. 11. 21:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Akart volna egyutt hetvegeket stb de en meg arra se ereztem elerkezettnek az idöt
2019. febr. 11. 21:10
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Mert azon duzzogtál, hogy a "majd meglátjuk" - ra nem jár virág. Ez van, ha nincs progresszió. (és nem, nem kellett volna összeköltözni egy hónap után)

32/f

2019. febr. 11. 21:25
 9/17 anonim ***** válasza:

Pár hét után együtt hétvégézés... Legyünk optimisták és jóindulatúak... ez akkor is gáz. Nagyon rád van görcsölve a pasi.

Mikor volt utoljára kapcsolata? Azért kérdezem, mert nem biztos, h haszonszerzés (közös albi fizetés) miatt ilyen, hanem, mert görcsösen akarna már komoly kapcsolatot.

2019. febr. 11. 21:30
 10/17 A kérdező kommentje:
Ket eve valt el , de azt mondta hogy evek óta nem volt mar nemi elete a volt felesegevel , az visszautasitotta
2019. febr. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!