Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig olyan megerzesem van hogy a baratnomnek van valakije . Azert mert annyira sZeretem?
Figyelt kérdés
Mindig ha megy valahova azt hiszem meg csal meg ilyenek . De en tenyleg orokre szolo kapcsoltat szeretnek vele . Het elejen szuletesnapjan eljegyeztem es igen mondott szerintetek ebbol orokre lesz vagy elbucsuzas ?2015. okt. 9. 23:18
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy ebben a kategóriában akartad ezt kirakni?
2/3 anonim válasza:
Amennyiben a kisebbrendűségi érzésből fakadó féltékenységet kell tárgyalni, igen.
Kérdező, szerintem gondok lesznek. Senki sem szereti, ha ok nélkül gyanúsítják, márpedig az az érzelem észrevehető, ha nem is mondják. És az elhidegüléshez vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!