Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eddig milyen okokból szakítottatok a párotokkal és mennyi idő után?
Fél év után szakítottunk. Habár én mondtam ki az utolsó szót, az ő érzelmei vetettek véget a kapcsolatnak.
Ez öt napja történt, sokat gondolkodom, hogy mi vezetett idáig. Egyrészt nagyon különbözünk egymástól, ő zárkózott és a nyugalmat szereti, én nyitott és kalandvágyó vagyok.
Mindemellett azt hiszem, egyikünk sincs teljesen rendben lelkileg, mindketten nagyon kiábrándultunk a világból az utóbbi időben, én depresszív és szorongó vagyok, ő pedig végtelenül pesszimista és gyakran a számítógépes játékokba menekül a világ elől.
Nagyon sokáig próbáltuk megoldani a problémákat, kompromisszumokat kötni, de csak egyre bizonytalanabbak lettünk. Én nem akartam szakítani, mert amúgy egy jó emberről van szó, akit mindezzel együtt tisztelek és (sajnos még mindig) szeretek, elalélok az illatától és tényleg lehetett rá számítani. De aztán a külön töltött napokon egyre kevesebbszer keresett, mindig én forszíroztam, hogy találkozzunk, és amikor rákérdeztem az okára, kiderült, hogy már nem hiányzom neki és nagyon szeret, de csak barátilag. Erre mondtam, hogy akkor ennek nincs értelme, mert hát mi mást mondhattam volna? Azóta bőgök.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!