Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eddig milyen okokból szakítottatok a párotokkal és mennyi idő után?
Visszatérő dolgok miatt, mint a kapcsolat visszafejlesztése hisztik kel, beszólogatásokkal, intimitás megvonásával majd ezek még nem beszélésével. Mindig egyre kevesebb ideig tartott.
32/f
#3. Csodálatos. Nem voltam otthon ragadt apuka és a mindenkori párom sem ilyen anyuka.
32/f
Amúgy az intimitás a bensőséges viszonyt jelenti, aminek a szex egy része. Ha az érzékenységednek úgy jobban megfelel, akkó úgy mondom, hogy eltávolodtak.
32/f
"Amúgy az intimitás a bensőséges viszonyt jelenti, aminek a szex egy része."
Viszont az internetes hozzászólók elsöprő többsége egyszerűen egy kizárólag a szexet jelentő eufemizmusként használja.
"Nem voltam otthon ragadt apuka és a mindenkori párom sem ilyen anyuka."
Ha ennyi az össz, ami megragadt benned az írásból, akkor nem csak egy korábbi neked hízelgő, de még én is erősen túlbecsültem a szellemi képességeidet. Elnézést.
Megcsalás miatt volt 2 szakításom eddig, 3,5 ill 1,5 év után.
30N
Kölcsönösen kiszerettünk egymásból, megcsalt, nem akart elköteleződni én meg nem akartam pocsékolni tovább az időm.
27N
Direktbol leepitettkapcsolat, elmult a szerelem...
3 ev utan a masodik pedig 1,5 ev utan.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!