Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oknál fogva szakítottatok a párotokkal, vagy ő veletek? 20L
1. barátom velem: 2 éves párkapcsolat után, mert kevés időnk volt egymásra, sokat veszekedtünk, elmúlt a szerelem, idegesítettük egymást, megunt engem. :((
2. barátommal én: 9 hónap után, távkapcsolat volt, nagyon minimális közös céllal, teljesen más életvitellel.
L20
Két nőt kivéve, mert nem voltak elég jók az ágyban.
A két kivételből az egyik messze élt és 2 gyerekkel vált el, ott kellett maradnia a volt férje közelében.
Másik meg minden férfival lefeküdt, dolgozni nem igen szokott, na pedig ú jó volt az ágyban az élet kegyetlen vagy élni jó egy nővel vagy szexelni, bár állítólag ez fordítva is így van :D 38/F
megcsalt az egyik barátommal .
21/F
Semmi sem volt jó neki, változtassak ezen, azon, utána az volt a gondja, hogy miatta változtam meg, nem magamtól. Mondhatjuk, hogy végül közösen beszéltük meg, hogy így nincs értelme, de inkább ő szakított(részemről csak egy pár napig tartó kiadás lett volna).
Kétszer szakítottam, az első nem tett semmit a kapcsolatért, aztán amikor megcsalt elzavartam, a másikkal meg egyszerűen nem volt jó tulajdonképpen semmi sem, nem lehetett vele beszélgetni semmiről, ami engem is érdekelt volna, és a szex sem működött.
24f
Engem lecseréltek egy 38 éves kamionsofőrre akinek felesége és két gyereke van, vagy egy 37 éves alkoholistára akinek élettársa van. Nem tudom pontosan melyikkel van, de biztos jó lehet mind a kettő. 2 év után dobott, hogy álljon be rajtuk a rigor mortis...
Én 22/F Ő 21/L
A legcikibbet írom csak le.
Első körben kiderült, hogy a szabadidejében szextárskeresőkön barátkozik (mert az ugye arra való).
Aztán nem sokra rá bevallotta, hogy korábban nem volt neki egyetlen normális kapcsolata sem, és csak qrvákkal volt együtt.
De ami igazán felnyitotta a szemem, amikor megmondta, hogy senki előtt nem akarja, és nem is fogja felvállalni a kapcsolatot, mert fél hogy mit szólnak mások ha kiderül, hogy barátnője van.
Közben voltak még kisebb apróságok, amikből kiderült, hogy hiába 25+ valaki, attól még agyilag lehet hogy leragadt az óvodás szinten.
Így utólag már csak nevetek az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!