Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Valóban kidobnátok a kukába akár egy 10 éves kapcsolatot is, ha ez kiderülne?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a párotok felhozza, hogy szeretné, ha cuckold kapcsolatban élnétek.
Elmondja, hogy ez izgatja, illetve évi 1-2 alkalommal szeretné így feldobni az életeteket.
Nyilván, ha nem, akkor nem.
Gyakran olvasom, hogy ez azonnali szakító ok.
Tényleg így van?
2019. jan. 4. 14:04
21/23 anonim válasza:
Én először is mindenképp megbeszélném a dolgot. Ki kéne deríteni mennyire erős ez a késztetése és ha nemet mondok, az miben befolyásolja a további szexuális életünket. Esetleg számára enélkül nem elég kielégítő? Nekem nagyon fontos a jó szex és 13 év együttlét, 10 év együttélés után is heti 4x-5x kívánom a páromat. Ebből kifolyólag meg is beszéljük hogy mit-hogy szeretnénk esetleg kipróbálni. Szóval egyrészt marhára meglepődnék ha ilyesmivel állna elő, másrészt ha nem is azonnali szakítóok, de a későbbiekben "mumus" lehetne és felvetődnének az "ismerem én egyáltalán ezt az embert" típusú kérdések, az meg előbb-utóbb a kapcsolat széthullásához vezethetne, mivel valószínűleg nem lennék képes ebben a dologban a kedvére tenni. 31/N
22/23 anonim válasza:
"Az azért én dolgoztam meg" mondat már önmagában hordozza a sz** kapcsolat csíráját.
A többi nyilván szívás. Elgondolkodtál rajta, hogy miért választotta ezt hekyetted?
Persze az én saram az is h a volt férj pedofil és csak dugni tévézni szeretett dolgozni sosem.. Igen a házért én dolgoztam ő csak berakta a seggét cselédnek nézett igás lonak,és persze csak a háttér miatt vett el,már akkor megvolt az egyik barátnő,én voltam hülye és a vak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!