Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Valóban kidobnátok a kukába akár egy 10 éves kapcsolatot is, ha ez kiderülne?
Tegyük fel, hogy a párotok felhozza, hogy szeretné, ha cuckold kapcsolatban élnétek.
Elmondja, hogy ez izgatja, illetve évi 1-2 alkalommal szeretné így feldobni az életeteket.
Nyilván, ha nem, akkor nem.
Gyakran olvasom, hogy ez azonnali szakító ok.
Tényleg így van?
Hasznosabb lenne, ha körbeírnátok a bunkó angol megfogalmazásokat szép magyar szavakkal. Már nagyon nem trendy angol szavakat használni.
Érdemes közös hobbikat találni szerintem, illetve többször menni kisebb-nagyobb nyaralásokra is, rokonokhoz, stb.
Jó, de most 10 év után nem hiszem, hogy csak úgy repülne valaki, amikor közös ház, gyerek.
Valszeg nektek is van olyan fantáziátok, ami később jött elő.
Szerintem pont nem fogja a 10 éves házasságot az állandó rokonlátogatások,szülőkkel nyaraljunk együtt juj de jó a változatosság helyrehozni.Egy ilyen felajánlás után ez lenne a válasz szemberöhögnének.
Előbb-utóbb válás lesz az ilyen kérések után,vagy megalázó további élet.Èn dobbantanék.
Én személy szerint csak mondanám, hogy nem szeretnék ilyenben részt venni, sajnálom. Ha ezt efogadja, nem erőlteti a jövőben, akkor most mégis minek válnék el? Szerintem ennél sokkal durvább dolgok léteznek, minthogy megkérdez valami szexuális dolgot, de nincs hozzá kedvem.
8 éve házas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!