Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Valóban kidobnátok a kukába akár egy 10 éves kapcsolatot is, ha ez kiderülne?
Tegyük fel, hogy a párotok felhozza, hogy szeretné, ha cuckold kapcsolatban élnétek.
Elmondja, hogy ez izgatja, illetve évi 1-2 alkalommal szeretné így feldobni az életeteket.
Nyilván, ha nem, akkor nem.
Gyakran olvasom, hogy ez azonnali szakító ok.
Tényleg így van?
Én is úgy gondolom, mint az utolsó, ha csak felhozza mint ötlet, de nem erőlteti, akkor nem válóok. Ugyanúgy, ahogy ha felhozná a popsiszexet vagy a lábnyalogatást vagy a különböző segédeszközöket sem lenne válóok, ha nekem nem tetszik az ötlete, csak feldobta, mert kíváncsi volt a véleményemre, akkor nem lesz ilyen. Nyilván az más, ha neki ez állandó fantáziája és amikor velem van is közben azt képzeli el, hogy éppen a sarokból kukkolja amint éppen megcsalom, az már zavarna. De csak ha úgy felveti az ötletet, majd elfogadja az ellenkezésem és többet nem ejtünk róla szót, az nem okozna problémát, csak emiatt nem válnék el.
Persze, ha valakivel eleve úgy ismerkedem, hogy ilyen vágyai vannak, vagy még a kapcsolat kezdeti szakaszaiban merül fel, akkor könnyebb azt mondani, hogy köszi, nem kérek belőle, mert akkor tényleg benne van a pakliban, hogy ez állandó problémát fog felvetni és hiányérzetet okoz a másikban, de miután már tisztázott, hogy nem beteg, csak kíváncsi, akkor már nincs értelme emiatt elválni.
Biztos jó lehet a kommunikáció, ha egy szexuális fantázia miatt válás van :D
Mondjak válóokot? Egyik lányismerősöm 13 év házasság után egyszer, titokban hamarabb ért haza a munkából. Gondolja meglepi a párját. Sikerült. Már az ajtóban hallotta a kéjes nyögéseket. De arra nem számított, hogy a hálószobába benyitva a férjét találja négykézláb, ahogy egy másik férfi hátulról tolja... :D
Na ez válóok, az nem, hogy megkérdezi, mi lenne ha...Nemet mondok, ennyi.
"Az azért én dolgoztam meg" mondat már önmagában hordozza a sz** kapcsolat csíráját.
A többi nyilván szívás. Elgondolkodtál rajta, hogy miért választotta ezt hekyetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!