Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok nélküle élni?
Elvesztettem a férfit akit a lelki társamnak gondolok. Az egész az én hibám. Utálom magam. Balga ribimódjára viselkedtem vele, pedig imádott engem. Olyan hülye voltam. Most megvet és szánalmasnak tart. Hányingere van a személyiségemtől. (A külsőmtől nem, szép lány vagyok mindenki mondja) Teljesen igaza van. Próbálok úgy tenni mintha nem szeretném, mintha utálnám és nem érdekelne de belül megszakad a szívem :(
A legrosszabb az egészben hogy én kértem hogy engedjük el egymást. Ő akkor még nem akarta, de mostanra sikerült neki. Nekem pedig nem. Azt hiszem sosem fogom tudni :(
Csoportos öngyi? 😢
Nekem már csak az maradt, meg a gyógyszereim 😭
Inkább öngyi, mint gyóccer.
32/f
Tudsz nélküle élni.Előtte is éltél.
Ne nyígj, főleg ha te cseszted el.Okulj belőle és lépj tovább.
Kérdező, én ugyanígy jártam egy lánnyal. Rengetegszer ellökött, aztán megkeresett, és kb hasonlóan lelki társak voltunk, mint ami nálatok kialakult. Látszólag behúztam a kéziféket, de örülnék, ha előállna azzal, hogy “megszeretett”, mert voltak azért jó időszakaink, csak szerintem külsőre nem lehettem az esete, de más dolgokban meg igen.
A bizalomnak helyre kell állni! De ahhoz annak kell bizonyítani, aki kiszúrt a másikkal. Ez megalázó? Nem. Így kerül alapállapotban talán a bizalom. Ha szerettem valakit, és ellökött, akkor ha látom rajta a komolyságot, akkor adnék esélyt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!