Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok nélküle élni?
Elvesztettem a férfit akit a lelki társamnak gondolok. Az egész az én hibám. Utálom magam. Balga ribimódjára viselkedtem vele, pedig imádott engem. Olyan hülye voltam. Most megvet és szánalmasnak tart. Hányingere van a személyiségemtől. (A külsőmtől nem, szép lány vagyok mindenki mondja) Teljesen igaza van. Próbálok úgy tenni mintha nem szeretném, mintha utálnám és nem érdekelne de belül megszakad a szívem :(
A legrosszabb az egészben hogy én kértem hogy engedjük el egymást. Ő akkor még nem akarta, de mostanra sikerült neki. Nekem pedig nem. Azt hiszem sosem fogom tudni :(
Mi a konkrét sztori? Hogy viselkedtél vele? Miért most döbbentél rá, hogy ő kell?
30N
Figyelj, valószínűleg csak azért akarod ennyire, mert nem lehet (már) a tiéd. Ez egy elég tipikus jelenség, velem is megtörtént, nem is olyan rég. Gondold végig, hogy miért akartad őt elengedni, biztos volt okod rá.
Ha hiányzik, ne keresd, és próbálj a rossz élményekre koncentrálni a szép emlékek helyett. Tudom, ez eléggé szívtelen hozzáállás, de hidd el, segít.
Hónapok óta ezt próbálom 😥
Mindenbe belekapaszkodok ami okot adhat arra, hogy utáljam. Próbálom a történteket úgy módosìtani hogy ő legyen a hibás, de nem megy. Én rontottam el. Csak azért mertem ìgy bánni vele,mert azt hittem bármikor visszacsinálnhatom. Nem hittem hogy tovább lép. Ő volt az aki elfogadott megértett és támogatott mindig és mindenben. Meg kellene halnom 😫
Hónapok óta ezt próbálom 😥
Mindenbe belekapaszkodok ami okot adhat arra, hogy utáljam. Próbálom a történteket úgy módosìtani hogy ő legyen a hibás, de nem megy. Én rontottam el. Csak azért mertem ìgy bánni vele,mert azt hittem bármikor visszacsinálnhatom. Nem hittem hogy tovább lép. Ő volt az aki elfogadott megértett és támogatott mindig és mindenben. Meg kellene halnom 😫
Kíváncsi lennék azért a sztorira, mert kísértetiesen emlékeztet arra, ami velem történt tavaj tavasszal, csak ugye én lettem kidobva. Meséltek? :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!