Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legdurvább szerelmi csalódása?
2 nagyobb is volt. Nagyon nehez volt összeszednem magam, de meg tudtam nyílni újra, és ez nem hinném,hogy valaha is változni fog.
N
Több is volt, bár különösebben nem volt benne semmi extra. Szimplán elhittem, hogy van olyan személy aki szeret és kitart mellettem és biztos pont lehet az életemben, de sajnos tévedtem.
Most úgy érzem, hogy van esély arra, hogy tudnék szeretni, de nagyon halványan vannak jelen az érzések bennem, üresnek/semminek érzem magam.
Sárika az oviban Robikával ment homokozni helyettem 😭
Ezt a traumát sosem fogom kiheverni 😕
Fú, hát az még oviban volt, de jobban emlékszem rá, mint bármi másra eddigi életem során.
Aztán majdnem ugyanez megtörtént az iskolában is.
Az akkori legjobb barátaim mindkét esetben jobban tetszettek az ovis és iskolás szerelmeimnek, mint én.
Nem tudom, hogy ha ezek a dolgok számomra kedvezően alakultak volna, akkor úgy alakult volna e az életem, ahogy alakult, és olyan lennék, amilyen vagyok. Valószínűleg nem teljesen, mert mindkét eset elég nagy trauma volt számomra. De sose fog már kiderülni.
Nekem olyan nagy még nem volt, csak sok kicsi, de az már egy jó ideje gyűlik. Mindegyik egy kicsit elvett belőlem, mostanra pedig úgy érzem hogy felesleges az is hogy megkedveljek valakit, mert úgy is csalódás lesz a vége.
24/f
Egy két éves kapcsolat, melyben a nő lelkileg anyagilag emberileg, fizikailag és méltóságilag is kicsinált. A végén pedig mással láttam meg az utcán, és még ő kiabált velem.
Kocsimon élősködött, pénzemet vitte és még sorolhatnám. Az a lelkemet gallyra vágta, azóta persze akad más nyilván, de már nem az az ember vagyok és a bizalmam is alapjáraton változott meg a nők és a párkapcsolatok irányába..
első szerelem volt. A nő pedig egy lelki terrorista volt. Jelenleg máson élősködik a lakása miatt, onnan könnyeb bejárni az egyetemre neki...
27 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!