Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után szakított miért ha így érez?
5 éves kapcsolatomnak szakadt vége elég hirtelen és nem is tudok nagyon mit kezdeni a helyzettel :(
az elmult 5 honapban felbukkant nála egy srác akivel csak haverkodás címszóval néha összefutott.
Ezalatt az 5 hónap alatt több mint jo volt a kapcsolatunk és kiegyensúlyozott is. aztán az egyik nap hirtelen beállított hozzám este hogy beszéljünk. elmondta hogy össze van zavarodva nem tudja hogy mit érez.. nagyon sírt majd összecsomagolta a cuccát és elment.
Másnap reggel kérte hogy hívjam fel. lényegében ugyanazokat mondta el sírva hogy nem tudja hogy mi van de ő most össze van zavarodva.
Aztán leírta nekem hogy megkér rá hogy legyünk külön hogy ha a fejében helyre tette a dolgait akkor örökre együtt legyünk mert tudja hogy én vagyok az igazi de most nem megy neki. és hogy vigyazzak magamra mert azt akarja hogy én legyek a gyerekei apja.
De most nelkulem akar lenni ugy hogy nem kell dolgokhoz és elvekhez ragaszkodnia mert igy tudja atgondolni rendesen hogy mit akar.
nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel. megszakad a szivem.
Már az első pillanattol elfogadtam amit kér. nem keresem nem beszélünk. de tanácstalan vagyok hogy mit tegyek a továbbiakban :(
40+ *De ha kifejezett kérése volt hogy "magára legyen hagyva" és hogy nagyon szépen megkér hogy ezt értsem meg
Ez árulkodó..arra amit írtam..
Te nagyon szerelmes vagy ugy látom.
De az a nő viszont nem ha ezt kéri és hagyja, hogy egy 3. Közétek álljon 5 év után. Te tényleg mindent megtettél a kedvéért most ő jön. Állj a sarkadra legyél tökös elmész hozzá és kő kemény arcal megmondod neki, hogy na idefigyej mit képzelsz nekedadom a szívem lesem minden kívánságod te meg ezt játszod, hogy idő meg összezavart egy másik fiú?! Hát a kva anyád döntsd el mit akarsz és hagyjuk egymást ezt igy a szemébe mondod hidd el ezzel sokkal többre mész. Engem elhagytak de úgy hogy nem tudtam semmit csak mikor hazatértem elmentem hozzá ajándékokkal meglepem erre közli, hogy van valakije elhagyott és én akkor tudtam meg tobb mint 5 év után ;) persze hozzátette, hogy szeret és mindig szeretni fog és nem boldog még a masikkal mert rajtam jár az esze stb. Bebasztam a patakba az ajándékait megmondtam neki, hogy most látott utoljara jegyezze meg ezt a napot beultem a kocsiba azt nagygázzal elonnan. Nem játszunk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!