Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátnőm, mert összevan zavarodva, nem tudja mit érez, visszaszerethetem még?

Figyelt kérdés
Azt mondta lehet rájön arra hetek után ,hogy én vagyok neki a tökéletes.
2013. okt. 26. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő azt mondja, hogy össze van zavarodva, az nagyjából annyit tesz, mint "elhagylak, de nem merem így egyenesen kimondani".
2013. okt. 26. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, itt még lehet esélyed. De csak ha okosan cselekszel.
2013. okt. 26. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a " rájön hetek után, hogy te vagy a tökéletes" azt is jelentheti, hogy jól befürdött az utódoddal, vagy nem is talált jót vagy aki neki kell annak ő nem és így már jó lenne neki a régi is. Vagyis meghagyja a hidat maga mögött hátha alkalomadtán még szüksége lesz rád. És mivel ezt mondta be van biztositva mert te sem csajozol hanem rá vársz. Okos csaj. Így kell ezt csinálni!
2013. okt. 26. 15:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát most így egy lányra se bírok ránézni mert szeretem én nagyon.
2013. okt. 26. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egy emberi élet nem átjáróház, akivel kényed kedvedre szórakozhatsz.Vagy megbecsülöd, vagy megbecsüli más, ha te nem becsülted.
2013. okt. 26. 15:59
 6/8 BlackSword ***** válasza:
fogj egy aknavetőt és lődd szét Te azt a hidat!!! alatta... mi vagy te??? tartalékos??? legyen már önbecsülésed ember...
2013. okt. 26. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha szereti még miért próbálkozhatna? Akkor nem javaslom ha egy harmadik csavarta el a fejét. Akkor én is azt mondom, hagyd menni! Aki menni akar azt engedni kell.

Nagyon fontos, hogy mit érez ő, miért van összezavarodva? Irántad való érzéseiben nem biztos, vagy másba szeretett bele? Az is nagyon fontos, hogy mit érez még irántad. Most hagyd egy kicsit magában, had gondolkodjon, ne keresd ha érzi a hiányod talán visszajön. De az is lehet, hogy talál mást és lelép. Ebben az esetben ne bánd, mert már nem szeretett téged ilyenkor sajnos nincs mit tenni el kell engedni. Ne küzdj olyanért aki nem küzdene érted. Ha ő nem keres kis idő múlva felveheted vele a kapcsolatot és a reakcióból látni fogod hányadán áll veled. Kétesélyes a dolog.

2013. okt. 26. 16:19
 8/8 A.R. ***** válasza:
A LEGNAGYOBB ÁMÍTÁS :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aki elhiszi, hogy tényleg nem tudja mit érez az a világ legnagyobb papagája :DDDD
2013. okt. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!