Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most miért mondta nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért mondta nekem amikor szakított?

Figyelt kérdés
A barátom mikor szakított velem azt mondta, hogy lehet hülyeséget csinál most és lehet megfogja bánni, de akkor már késő lesz ezt elmondta 5-ször kb. Másnak meg azt mondta, hogy végleg vége... nem értem...
2013. okt. 24. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert az akkor volt a másik meg másnap.
2013. okt. 24. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezzel te miért foglalkozol? Vége-vége. Lépj tovább.
2013. okt. 24. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se értem a kérdést.
2013. okt. 24. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert nem akarta egy az egyben azt mondani, hogy vége, hanem még előtte kerülgette egy kicsit a forró kását. Meg ott álltál te előtte szomorú arccal, hogy mondhatta volna, hogy VÉGLEG vége...?

Gyenge volt. De ha nem akart volna szakítani, sehogy se szakított volna. Lépj túl rajta, és ne reménykedj...

2013. okt. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!