Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azért szakított velem mert túl izmos vagyok, ilyen létezik? :D +kép
Azaz hogy pontosítsak: azért szakított mert, úgy gondolja azért mert nem hagyom abba az edzés nem akarok tetszeni neki... pedig ő.... Megmondtam, hogy 7 év sport után nem fogom csak egy csaj miatt abbahagyni erre berágott :/
Szerintetek is sok ez már, vagy még belefér?
Hát, nekem nagyon a határon van, ha tovább folytatod, akkor már túl sok lesz.
Mellesleg én sem lennék együtt valakivel, akinek az az élete, hogy izmos legyen és edzzen.
Szerintem ne is törődj ezzel. Van akinek így nem jössz be, akkor jobb ha szétváltok. Ennyi. Kicsit gyerekes dolog, de ez van.
Nekem is jobban tetszenek az ennél kevésbé izmosabb férfiak. Azért nem hinném, hogy ezért szakítanék, ha amúgy nagyon szeretnélek. De valószínűleg ti nem is szerettétek eléggé egymást, úgyhogy no problem....
Valószínűleg nem ez volt a konkrét indoka, nem lehet, hogy csak célzott rá, hogy nem foglalkozol vele eleget? Most a testedet nem fogom megítélni, szerintem bőven elég, ha valaki szálkásan izmos, rendszeresen, de nem túl sokat sportol, tehát nem hanyagolja el magát. Nem tudom mit sportolsz, ha kondi, akkor lehet, hogy a kevesebb több lenne. :)
24/F
Utolsó.
Ha egészségesen él szerinted szed "szereket"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!