Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm azért szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azért szakított velem mert túl izmos vagyok, ilyen létezik? :D +kép

Figyelt kérdés

Azaz hogy pontosítsak: azért szakított mert, úgy gondolja azért mert nem hagyom abba az edzés nem akarok tetszeni neki... pedig ő.... Megmondtam, hogy 7 év sport után nem fogom csak egy csaj miatt abbahagyni erre berágott :/

Szerintetek is sok ez már, vagy még belefér?

[link]

2013. okt. 25. 13:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
ez komoly?
2013. okt. 25. 13:40
 2/33 anonim ***** válasza:
24%
Azt gondolom nem ez az igazi ok.
 3/33 anonim ***** válasza:
21%

Hát, nekem nagyon a határon van, ha tovább folytatod, akkor már túl sok lesz.

Mellesleg én sem lennék együtt valakivel, akinek az az élete, hogy izmos legyen és edzzen.

4/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne is törődj ezzel. Van akinek így nem jössz be, akkor jobb ha szétváltok. Ennyi. Kicsit gyerekes dolog, de ez van.

Nekem is jobban tetszenek az ennél kevésbé izmosabb férfiak. Azért nem hinném, hogy ezért szakítanék, ha amúgy nagyon szeretnélek. De valószínűleg ti nem is szerettétek eléggé egymást, úgyhogy no problem....

5/33 A kérdező kommentje:
Igen... jó az igazsághozz hozzátartozik, hogy már nem volt az igazi a kapcsolat se. Az edzés miatt meg mindig csesztetett, hogy nem bírja ha egy srác izmos.
2013. okt. 25. 13:41
 6/33 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem ez volt a konkrét indoka, nem lehet, hogy csak célzott rá, hogy nem foglalkozol vele eleget? Most a testedet nem fogom megítélni, szerintem bőven elég, ha valaki szálkásan izmos, rendszeresen, de nem túl sokat sportol, tehát nem hanyagolja el magát. Nem tudom mit sportolsz, ha kondi, akkor lehet, hogy a kevesebb több lenne. :)

24/F

2013. okt. 25. 13:43
 7/33 anonim ***** válasza:
50%
Persze, azért szakít a csaj mert jól nézel ki:DD ebből is látszik, hogy a belsőddel volt/van a baj. Az ilyen edzésmániások gyakran csak magukra figyelnek, önteltek és büszkék, esetleg te nem szántál rá annyi időt, mint egy barátnőre kell.
2013. okt. 25. 13:43
 8/33 A kérdező kommentje:
#3 nem erről van szó. Igazából undorodom az egész testépítéstől (ma már szinte csak a doppingról szól az egész), nekem ez csak az életmódom része, próbálok egészségesen élni, minden reggelt 1 óra gyaloglással kezdek, egészségesen táplálkozom és mellesleg eljárok edzeni is.
2013. okt. 25. 13:44
 9/33 anonim ***** válasza:
32%
te szedsz különféle szereket?
2013. okt. 25. 13:45
 10/33 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Ha egészségesen él szerinted szed "szereket"?

2013. okt. 25. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!