Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm azért szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azért szakított velem mert túl izmos vagyok, ilyen létezik? :D +kép

Figyelt kérdés

Azaz hogy pontosítsak: azért szakított mert, úgy gondolja azért mert nem hagyom abba az edzés nem akarok tetszeni neki... pedig ő.... Megmondtam, hogy 7 év sport után nem fogom csak egy csaj miatt abbahagyni erre berágott :/

Szerintetek is sok ez már, vagy még belefér?

[link]

2013. okt. 25. 13:38
1 2 3 4
 21/33 tevetke ***** válasza:

Na ezen is csak jól felhúztam magam, főleg a nagyon okos hozzászólásokon.

Ha neked ez az életed része és fontos, ami szerintem tökre érthető, akkor a barátnőd egyszerűen nem fogad el úgy ahogy vagy, ezen nincs mit szépíteni.

Viszont tényleg érdemes először azon elgondolkozni, hogy nem-e érezheti magát elhanyagolva és hogy jogos-e esetleg ez az érzése.

2013. okt. 25. 14:07
 22/33 A kérdező kommentje:
#20 ez hogy jön ide? Mint látod azt ott tettem fel, ezt meg itt. Adok a külsőmre és szükség lenne valóban egy műtétre, de ezt ne itt beszéljük meg pls. Amúgy sem hiszem, hogy bárki nyáladzani jár ide, arra vannak egészen speciális oldalak, de ez már megint csak egy másik történet ;)))
2013. okt. 25. 14:14
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem értem,hogy a legtöbb ember miért a provokatív dolgokra reagál elsősorban.Tettem fel egy kérdést,és a 14:07-es is eléggé jól leírta a dolgokat.
2013. okt. 25. 14:17
 24/33 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik a felsőtested. De én alapból nem kezdek olyan pasival, aki edzeni jár, mert akkor valszeg komolyan gondolja és túl sok időt vesz el.

Úgy hogy szerintem elhagyhatott emiatt a barátnőd és én is elhagynék emiatt egy pasit.

Nekem túl izmos vagy és lehet túl sok időt töltesz a kondiban és edzésen.

2013. okt. 25. 14:17
 25/33 anonim ***** válasza:
szerintem azért nyomatod azt a testépítést hogy majd a barátnődnél is coolosabb csajokkal tudjál összejönni de hogy addig is ugy gondoltad megteszi ő is....szerintem ezt szagolhatta ki a csajod
2013. okt. 25. 14:18
 26/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi baj veled, bár ennél izmosabb ne legyél, elég ha ezt tartod. :)

Én is heti 5x járok tornázni, csak egy olyan nőt keress, aki szintén szeret sportolni. :-))))))

2013. okt. 25. 14:23
 27/33 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, de szerintem rohadt jó tested van. :D Én imádom, ha egy srác izmos, sportos.

Ha másnak nem is, nekem nagyon tetszik. És biztos nem vagyok ezzel egyedül. :D

22L

2013. okt. 25. 14:29
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem vagy az esetem. Sosem szerettem az izmosabb pasikat, de a véznákat sem. Az én szememmel ez már izmos nekem, nem tetszik.
2013. okt. 25. 14:30
 29/33 anonim ***** válasza:
nem te vagy a cicihájas kérdező?
2013. okt. 25. 15:00
 30/33 anonim ***** válasza:

Jól átvágtak.

1, Ez nem valami húú de nagy izom:D

2, Más oka volt, de jobbnak tartotta erre fogni:D

2013. okt. 25. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!