Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azért szakított velem mert túl izmos vagyok, ilyen létezik? :D +kép
Azaz hogy pontosítsak: azért szakított mert, úgy gondolja azért mert nem hagyom abba az edzés nem akarok tetszeni neki... pedig ő.... Megmondtam, hogy 7 év sport után nem fogom csak egy csaj miatt abbahagyni erre berágott :/
Szerintetek is sok ez már, vagy még belefér?
Na ezen is csak jól felhúztam magam, főleg a nagyon okos hozzászólásokon.
Ha neked ez az életed része és fontos, ami szerintem tökre érthető, akkor a barátnőd egyszerűen nem fogad el úgy ahogy vagy, ezen nincs mit szépíteni.
Viszont tényleg érdemes először azon elgondolkozni, hogy nem-e érezheti magát elhanyagolva és hogy jogos-e esetleg ez az érzése.
Nekem nem tetszik a felsőtested. De én alapból nem kezdek olyan pasival, aki edzeni jár, mert akkor valszeg komolyan gondolja és túl sok időt vesz el.
Úgy hogy szerintem elhagyhatott emiatt a barátnőd és én is elhagynék emiatt egy pasit.
Nekem túl izmos vagy és lehet túl sok időt töltesz a kondiban és edzésen.
Szerintem nincs semmi baj veled, bár ennél izmosabb ne legyél, elég ha ezt tartod. :)
Én is heti 5x járok tornázni, csak egy olyan nőt keress, aki szintén szeret sportolni. :-))))))
Nem olvastam el a válaszokat, de szerintem rohadt jó tested van. :D Én imádom, ha egy srác izmos, sportos.
Ha másnak nem is, nekem nagyon tetszik. És biztos nem vagyok ezzel egyedül. :D
22L
Jól átvágtak.
1, Ez nem valami húú de nagy izom:D
2, Más oka volt, de jobbnak tartotta erre fogni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!