Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm azért szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azért szakított velem mert túl izmos vagyok, ilyen létezik? :D +kép

Figyelt kérdés

Azaz hogy pontosítsak: azért szakított mert, úgy gondolja azért mert nem hagyom abba az edzés nem akarok tetszeni neki... pedig ő.... Megmondtam, hogy 7 év sport után nem fogom csak egy csaj miatt abbahagyni erre berágott :/

Szerintetek is sok ez már, vagy még belefér?

[link]

2013. okt. 25. 13:38
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Mint mondtam én csak az egészségem miatt csinálom, még csak az kéne hogy különféle gyógyszerekkel szétvágjam a testem :/ Ha szednék nagyon nem így néznék ki...
2013. okt. 25. 13:49
 12/33 anonim ***** válasza:
mese habbal
 13/33 anonim ***** válasza:
Egyébként nem is annyira a tested a probléma hanem hogy ő próbált megváltoztatni de te nem hagytad.
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
legutóbb a bal melled akartad műtetni nem:
2013. okt. 25. 13:50
 15/33 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttetek,akkor edzettél? Mert ha igen,akkor tudta,hogy ez neked fontos,és hogy az életed része.Így nem is értem.
2013. okt. 25. 13:57
 16/33 A kérdező kommentje:
Igen már rég edzettem akkor is, habár inkább mackósabb voltam és elfedte a zsír. Azóta megejtettem egy diétát, lement 18 kiló és így ugye látványos.
2013. okt. 25. 14:00
 17/33 anonim ***** válasza:

Ez nálam a felső határ tetszés szempontjából, más kérdés, hogy ez is csak külsőség, emiatt biztos nem szakítanék, ha szeretem a páromat.

Ha meg átesik valaki a ló túloldalára, és tényleg az edzés lesz az élete (akár szed valamit, akár nem), akkor sem az izmok állnak a két fél közé, szerintem.

Mindenesetre a helyedben én már csak szinten tartásra törekednék, az ennél nagyobb izmok kidagadó erekkel párosítva valójában nem sok nőnek tetszenek (és az egészséges élethez nem sok közük van).

2013. okt. 25. 14:02
 18/33 A kérdező kommentje:
Naturálba, azaz gyógyszerek nélkül ennél nem is igen lehet többet elérni. Max arányokon lehet javítani, de ennél nagyobb már nem leszek. Igen, én is úgy gondolom hogy ez csak ilyen kamu indok volt.
2013. okt. 25. 14:05
 19/33 anonim ***** válasza:
Nekem alapban nem az eseteim a mackós pasik.De ennél jobban már tényleg nem kell edzened.Bár ezt te tudod.A barátnőd lehet elhanyagolva érezte magát,hogy kevesebb idő juthatott rá,nem?Nem tudom mennyit találkoztatok.
2013. okt. 25. 14:06
 20/33 anonim ***** válasza:

hagyjukmár :DDDDDd szépség és divat kategóriában meg ott sírtál, hogy plasztikáztatni akarsz, mert valami női melled van vagy mi. perszemár :) csak azért pakolod ide ki a képedet, hogy a csajok rád nyáladdzanak hogy húúúúúúú mennyire kellesz nekik :DDDd nem a testeddel van a baj, hanem az agyaddal

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-m..

2013. okt. 25. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!