Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azért szakított velem mert túl izmos vagyok, ilyen létezik? :D +kép
Azaz hogy pontosítsak: azért szakított mert, úgy gondolja azért mert nem hagyom abba az edzés nem akarok tetszeni neki... pedig ő.... Megmondtam, hogy 7 év sport után nem fogom csak egy csaj miatt abbahagyni erre berágott :/
Szerintetek is sok ez már, vagy még belefér?
Ez nálam a felső határ tetszés szempontjából, más kérdés, hogy ez is csak külsőség, emiatt biztos nem szakítanék, ha szeretem a páromat.
Ha meg átesik valaki a ló túloldalára, és tényleg az edzés lesz az élete (akár szed valamit, akár nem), akkor sem az izmok állnak a két fél közé, szerintem.
Mindenesetre a helyedben én már csak szinten tartásra törekednék, az ennél nagyobb izmok kidagadó erekkel párosítva valójában nem sok nőnek tetszenek (és az egészséges élethez nem sok közük van).
hagyjukmár :DDDDDd szépség és divat kategóriában meg ott sírtál, hogy plasztikáztatni akarsz, mert valami női melled van vagy mi. perszemár :) csak azért pakolod ide ki a képedet, hogy a csajok rád nyáladdzanak hogy húúúúúúú mennyire kellesz nekik :DDDd nem a testeddel van a baj, hanem az agyaddal
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-m..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!