Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után szakított miért ha így érez?
5 éves kapcsolatomnak szakadt vége elég hirtelen és nem is tudok nagyon mit kezdeni a helyzettel :(
az elmult 5 honapban felbukkant nála egy srác akivel csak haverkodás címszóval néha összefutott.
Ezalatt az 5 hónap alatt több mint jo volt a kapcsolatunk és kiegyensúlyozott is. aztán az egyik nap hirtelen beállított hozzám este hogy beszéljünk. elmondta hogy össze van zavarodva nem tudja hogy mit érez.. nagyon sírt majd összecsomagolta a cuccát és elment.
Másnap reggel kérte hogy hívjam fel. lényegében ugyanazokat mondta el sírva hogy nem tudja hogy mi van de ő most össze van zavarodva.
Aztán leírta nekem hogy megkér rá hogy legyünk külön hogy ha a fejében helyre tette a dolgait akkor örökre együtt legyünk mert tudja hogy én vagyok az igazi de most nem megy neki. és hogy vigyazzak magamra mert azt akarja hogy én legyek a gyerekei apja.
De most nelkulem akar lenni ugy hogy nem kell dolgokhoz és elvekhez ragaszkodnia mert igy tudja atgondolni rendesen hogy mit akar.
nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel. megszakad a szivem.
Már az első pillanattol elfogadtam amit kér. nem keresem nem beszélünk. de tanácstalan vagyok hogy mit tegyek a továbbiakban :(
És ácsi... nőjjön fel... ha együtt terveztek, akkor gyerekek mellett nincs helye képzavarnak!
Ha most együtt is maradtok, biztosan elküldeném pazichológushoz és addig amíg nincs erre magyaràzat , se gyerek, se esküvô. Utána ez már trnyleg nem játék?
Mit lehet tudni a leányka érzelmi előéletéről? Elvált szülők?
Én ezt nagyon becsülöm benned, én is így tettem az elején, de rájöttem, hogy nem ez a helyes út. Egyszerüen ez nem felnőtt viselkedés... ha szeret utànad megy a világ végére is.
Egész életedben a szemed előtt lesz a kép, hogy más ffi rakja a párod.
Választás elé állítanám. Mindent kiderît...
Tényleg nagyon sajnállak haver, de azt hiszem pontosan tudom mit érzel... én ez után úgy álltam oda az oltárhoz, hogy 10 kilot fogytam és bélgyulladásom volt, konkrétan vért f*st*m. 7 évig semmi kételyem nem volt a párom felé, megis ezekután úgy házasodtunk össze, hohy azt éreztem fogalmam sincs kit veszek felesegül. A mai napig feszültséget érzek magamban, és hálát adok az égnek, hogy meg tudtam emberelni magam, döntés elé állítottam és elkerültem ezzel, hohy megcsaljon. Hidd el én is úgy gondoltam, hohy meg tudnám neki bocsátani. Sőt, legyünk túl rajta, jöjjön rá, hogy én kellek neki aztán éljünk tovább boldogan. De hidd el azt is, hogy így utólag a felfokozott érzelmek és a kétségbe esés elmúlnak, és megeszi az agyad az egész.
Mindegy ezek csak tanácsok. A te életed, a te döntésed, neked kell viselned a következményeit majd. Lehet én gondolom rosszul és Te jól.
Elvált szülők gyerekei majdnem mind sérültek értelmileg sajnos. Az eltemetett és elfolytott érzelmeik dolgoznak bennük tudat alatt és egyszercsak így vagy úgy de robbannak. És mivel elfolytott és tudat alatti dolgokról van szó, ők maguk sem értik mi a baj. Ezért ha vissza is fogadod következetesnek kell lenned. Azaz irány a pazichológus és rendeznie kell magába a dolgokat, önállóan úgy sem fogja tudni, hoszen ahhoz értenie kellene, hogy mi a baj. Ha most nem oldja meg, idő kérdése csak, hogy mikor jön elő újra. És komolyan a jövő attól függ, hohy ezt most miként rendezed. Ha engeded máskor is eljátsza, ha határozott férfiként viselkedsz tudni fogja, hogy mit tehet meg és mit nem. Lehet, hogy pont a határozott férfit hiányolja belőled?! Arra is fogadni mernék , hogy az a srác mindenben az ellentéted...
De ugyanakkor a “ nem tudom mi a baj” mögött mindig van valami, amit nem akar elmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!