Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 5 év után szakított miért ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után szakított miért ha így érez?

Figyelt kérdés

5 éves kapcsolatomnak szakadt vége elég hirtelen és nem is tudok nagyon mit kezdeni a helyzettel :(

az elmult 5 honapban felbukkant nála egy srác akivel csak haverkodás címszóval néha összefutott.

Ezalatt az 5 hónap alatt több mint jo volt a kapcsolatunk és kiegyensúlyozott is. aztán az egyik nap hirtelen beállított hozzám este hogy beszéljünk. elmondta hogy össze van zavarodva nem tudja hogy mit érez.. nagyon sírt majd összecsomagolta a cuccát és elment.

Másnap reggel kérte hogy hívjam fel. lényegében ugyanazokat mondta el sírva hogy nem tudja hogy mi van de ő most össze van zavarodva.

Aztán leírta nekem hogy megkér rá hogy legyünk külön hogy ha a fejében helyre tette a dolgait akkor örökre együtt legyünk mert tudja hogy én vagyok az igazi de most nem megy neki. és hogy vigyazzak magamra mert azt akarja hogy én legyek a gyerekei apja.

De most nelkulem akar lenni ugy hogy nem kell dolgokhoz és elvekhez ragaszkodnia mert igy tudja atgondolni rendesen hogy mit akar.

nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel. megszakad a szivem.

Már az első pillanattol elfogadtam amit kér. nem keresem nem beszélünk. de tanácstalan vagyok hogy mit tegyek a továbbiakban :(

2018. szept. 21. 17:19
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: Jah és öt év után miért nem kérted még meg a kezét....? Annak is oka kell legyen....
2018. szept. 21. 18:50
 12/48 A kérdező kommentje:
Már 3 evesek voltunk es megkértem. Attol bepánikolt... én elfogadtam hogy rendben akkor ez még korai. Nem akarol nyilvan B terv lenni. Csak nagyon szarul esik a dolog és nem tudok mit kezdeni a helyzettel :( és csak remélhetem hogy észhez tér és ez nála tényleg csak pillanatnyi képzavar....
2018. szept. 21. 19:43
 13/48 A kérdező kommentje:
Változás annyi történt hogy én munahelyet váltottam a kedvéért hogy sokat lehessünk együtt. És igy is tettem amikor csak lehetett vele voltam/együtt voltunk amit lattam rajta hogy nagyon orul neki.
2018. szept. 21. 19:47
 14/48 A kérdező kommentje:
Mindezek ellenére most itt tartunk :(
2018. szept. 21. 19:48
 15/48 anonim ***** válasza:

Hát... akkor sérült mentálisan. Lehet valamiért elkezdte érezni megint az esküvő szagát. Pánik, ahogy mondod. Szerintem ez ugyan annak a pániknak egy újabb felvonása. Istenem... akárcsak az én feleségem...

Az eksüvő eloszlathatja azonnal, Nálatok ez ugye nem opció. Párterápia jó lenne , ha elmegy... Amúgy lehet, ha külön lesztek pár hét vagy hónap és észbe kap. Csak kérdés, hogy benned mi marad.

Előfordul még ez olyan nőkkel,a kik tényleg jó dolgukban nem tudják mit csináljanak...

2018. szept. 21. 19:54
 16/48 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de ugye az ember a hibáival együtt szereti azt akit szeret ezért nagyon nehéz. Akkor most az a legvocsebb dolog szerinted is ha egyáltalán nem keressm igaz ? De mégis meddig ?...
2018. szept. 21. 20:00
 17/48 anonim ***** válasza:

Én - hangsúlyozom én - és nem Te, döntés elé állítanám.

Nincs ilyen , hogy szünet. Nem tarthat téged ilyen bizonytalan helyzetben. Válasszon vagy veled vagy nélküled. Erősnek kell lenned. Nyilván 1-2 hónap után visszafogadod- ha el is menne -, de neki ezt nem kell tudnia.

2018. szept. 21. 20:04
 18/48 anonim ***** válasza:
Bűntudat nélkül szeretne lefeküdni/megpróbálni másik sráccal, de ha esetleg nem jönne be vissza tudjon hozzád menni.
2018. szept. 21. 20:07
 19/48 A kérdező kommentje:
De ha ezt meg megírom neki azzal csak eltolnám magamtol...abbol nyilván az jönne le hogy nem vagyok képes tudomásul venni a kérését...az az igazság, hogy annyira szeretem annyira az életem része lett minden téren hogy még valoszinuleg azt is megbocsájtanám neki ha utanna tudnám hogy 100%-ot tud adni a kapcsolatba. 5 év hosszi idő legalabb is szerintem, rengeteg mindent megéltünk együtt és ezt ezért a képzavarért nehéz elengedni pláne hogy éreztem rajta, amikor beszélt és írt hogy totálisan össze van zavarodva es nem tudja kezelni ezt a helyzetet és nem tudja hogy mit akar amit le is irtam fent a részletesen a kérdés rovatban
2018. szept. 21. 20:11
 20/48 anonim ***** válasza:

Hát ez kísértetiesen olyan mint a feleségem már tényleg azt mondom.

Legyél férfi!! Ha ő nem dönt, dönts TE...

És ne írd meg neki... tali szemrlyesen, hogy ez van... és a lehető leghatározottabban...

2018. szept. 21. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!