Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után szakított miért ha így érez?
5 éves kapcsolatomnak szakadt vége elég hirtelen és nem is tudok nagyon mit kezdeni a helyzettel :(
az elmult 5 honapban felbukkant nála egy srác akivel csak haverkodás címszóval néha összefutott.
Ezalatt az 5 hónap alatt több mint jo volt a kapcsolatunk és kiegyensúlyozott is. aztán az egyik nap hirtelen beállított hozzám este hogy beszéljünk. elmondta hogy össze van zavarodva nem tudja hogy mit érez.. nagyon sírt majd összecsomagolta a cuccát és elment.
Másnap reggel kérte hogy hívjam fel. lényegében ugyanazokat mondta el sírva hogy nem tudja hogy mi van de ő most össze van zavarodva.
Aztán leírta nekem hogy megkér rá hogy legyünk külön hogy ha a fejében helyre tette a dolgait akkor örökre együtt legyünk mert tudja hogy én vagyok az igazi de most nem megy neki. és hogy vigyazzak magamra mert azt akarja hogy én legyek a gyerekei apja.
De most nelkulem akar lenni ugy hogy nem kell dolgokhoz és elvekhez ragaszkodnia mert igy tudja atgondolni rendesen hogy mit akar.
nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel. megszakad a szivem.
Már az első pillanattol elfogadtam amit kér. nem keresem nem beszélünk. de tanácstalan vagyok hogy mit tegyek a továbbiakban :(
Tehát akkor konkrétan mi a javaslatod. Tegyük fel hogy 5 napja adta be a kulcsot és az volt a kifejezett kérése hogy legyünk külön ameddig helyre rakja a gondolatait hogy utánna együtt legyünk örökre, és hogy ez mindennél fontosabb neki hogy ezt megértsem.
Azt javaslod hogy támadjam le hogy hagyja a hulyeseget es dontse el hogy jobb vagy bal mert ez igy nem normalis, vagy hagyjak még neki időt. Konkrétan mit javasolsz mit csináljak ?
Nem javaslok semmit, mert rájöttem, hogy nem szólhatok bele az életedbe. Inkább leírom nálunk mi volt, mint tapasztalatot.
Szóval előállt ezzel a párom, szinte szó szerint ugyan ezzel. És én mondtam neki, hogy oké menj, de azt nem tudhatod, hogy én utána mit fogok érezni, akarni foglak e még egyáltalán. Könnyen lehet, hogy nem. Ekkor esett le neki, hogy e miatt elveszíthet, ezért meggondolta magát. Sok minden vágtunk egymás fejéhez akkoriban. Ezt még követte egy kb 2 hetes bizonytalak időszak és 3-4 alkalom párterápia. Ha ennek ellénére is folytatni akarja ezt a zuagyvaságot, akkor gondolkozz el, hogy mennyit érhet neki a kapcsolatotok, ha egy fellángolás, vagy bármi miatt kockára teszi. Vagy semmit, vagy súlyosan sérült mentálisan a párod. Egyik rosszabb, mint a másik.
Mára ő teljesen rendbe jött ( látszólag ) , bennem van némi feszültség, de múlik. Idővel rendbe fog jönni.
De tudom, hogy ha belement volna akkor vége. A legnagyobb, legmélyebb érzelmeket is ki lehet nyírni, és a Te páros azt csinálja éppen. Nem létezik nagy Ő, eloszlik a köd és utsna csak munka van a kapcsolattal, aminek igen édes a gyümölcse. Itt tartotok Ti... dolgozzatok a kapcsolaton, de ez a megcsalási engedély hülyeség. Ebbe egy férfi se menne bele. Te vajon miért mentél bele...? Ennyire függsz tőle? Nem szabad... Vagy netán végigjártad már titokban azt az utat, amelyről azt gondolod, hogy most ő járja...?
39 Biztos, hogy nem terhes? és nem meri neked megmondani?
Mert a kifejezett kérés, az erre mutat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!