Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el?
Két hónap az semmi.Nem is ismered. Főleg ha még találkozni is csak ritkán tudtatok.
Ne várj rá, csak időpazarlás.
Ez az internetes levelezgetés hátulütője, az ember valami defektes agyi állapotban van, leír meggondolatlan dolgokat, aztán meg fogja a fejét, mert visszacsinálni nehéz.
Lehet, rákontrázott avval, hogy nem szerelmes, valamit mondania kellett.
Amúgy nálam is az volt, hogy több hónapig nem nagyon éreztem semmit a barátnőim iránt, de aztán beindult valami.
Ez is az internetes ismerkedés hátránya, az életben a szerelmek úgy alakulnak ki, hogy nézegetik egymást a párocskák, majd lépnek.
Itt a neten meg....hanyatt dobják magukat, mert nem olyannak képzelték el, és mire felépítik önmagukban újra az új képet, az egyik már ki is szeretett a másikból.
Nem kell pontot tenni semmi végére, alakuljatok még, aztán lesz ami lesz.
Én is szakítás után vagyok, mondjuk jóval hosszabb idő után történt meg. Figyu, ha egy kapcsolatban történik egy szakítás, az okkal történik, lehetne gondolkodni azon, hogy mi lenne ha visszapörgetnénk mindent és úgy lenne ahogy régen, de úgy sem lesz működőképes a kapcsolat.
A lényeg, hogy a cuccaidat minél előbb hozd el tőle, hosszadalmasan ne beszélgess vele, mert csak rossz lesz; aztán próbáld elfoglalni magad. Ha érdekel én hogyan csinálom írj üzenetet és leírom szívesen.
De mivel leírás alapján az érzelmeiden kívül semmi más nem tűnik komolynak (beleértve a srác hozzáállását, a kapcsolat milyenségét), nehéz bármit is mondani, hogy mit kellene tenned. Ahogy érzed, csak gondold át alaposan, hogy egyes kimenetelek milyenek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!