Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el őt?
Ha nem tudod elengedni akkor keresd fel! Lehet meg tudjátok beszélni a dolgokat, vagy még mélyebben csalódsz benne (rájösz, hogy tényleg nem ő a nekedvaló lány) és továbblépni is könnyebb lesz! Addig ne hagyd békén, amíg nem válaszol neked.
Őszintén szólva nekem se válik be a "leszarom" stílus, meg a "tereld el a figyelmet másra". Lehet jobb utánamenni a dolgoknak, mert így csak szenved az ember.
Akkor csak az idő az, ami segíthet. Ha őszintén belegondolsz te sem akarsz olyannal lenni, aki "ocsmány módon lealáz" téged. Valószínűleg túlidealizáltad egy kicsit.
Egyébként, ha még 31 évesen nem volt szerelmi bánatod, akkor éppen időszerű volt. Ezt nem kicseszésből írom, de tapasztalatom szerint később tényleg jobban értékeli az ember, ha valaki igazán jó jön a képbe.
A helyedben most az önismerettel foglalkoznék legtöbbet.
Kedves utolsó,
Köszönöm a válaszod Neked is. Nem, nem volt még. Valóban akár hasznos is lehet. Az önbecsülésemet próbálom helyrekalapálni valahogyan.
Gyásznak nézz utána!
Pszichológiailag egy ilyen szakítás is pont ugyanolyan, mintha meghalt volna egy hozzátartozód. Érdemes úgy is tenni, mintha többé nem láthatnád. Tehát le kell tiltani mindenhol, ellehetetleníteni a kapcsolódási pontokat.
Innentől kezdődhet az igazi gyász folyamata. Meg kell gyászolnod ezt a veszteséget!
Nézz utána a gyász folyamatának! 🙂
Legyen onbecsulesed, semmikeppen ne keresd fel tobbet!
Ahogyan irtak is elottem, meg kell gyaszolnod, es tanulni belole, ez is egy lecke volt, es ismerkedj, mozdulj ki, amint jon valaki akivel jol erzed magad el fogod felejteni nagyon hamar!
Azóta hogy alakult a az életed, sikerült elengedned a lányt? És ha igen mi módon?
Tudom milyen hasonló halyzetben vagyok lassan 8 hónapja, idealizaltam, de lehet nem, nem tudtam mai napig rajonni. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!