Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ilyenek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már számtalan ilyen jellegű kérdés van, de úgy gondolom az én esetem nem olyan mint a többieké. Összevesztem a barátnőmmel egy hete de nagyon csúnyán elmondtam mindennek a legcsunyább szavakkal illettem őt. Ennek az lett a vége hogy szakitottunk,két nap mulva bocsánatot kértem tőle mert szeretem és nem akarom elvesziteni. De ő közölte hogy hagyjam békén mert ő neki igy jobb is hogy ha nem vagyok.. azóta csavarog fiúzik nem foglalkozik velem egyáltalán. Ma fel akartam menni hozzá megbeszélni a dolgokat mondta hogy oké. Mire elindultam felhivatott a tesójával hogy hagyjam békén ne mennyek fel. Erre fel hivtam demár nem volt otthon mondta hogy megy el,kérdeztem hogy egy veszekedéssel ilyen sulyosanegbántottam hogy már még az sem érdekli hogy megyek fel és láthatnánk egymást? Mondta hogy nem érdekli.. erre mondtam hogy jolvan bekén hagyom,lerakta. Azóta levagyok tiltva de vissza hallottam hogy tök jol érzi magát már fiúkkal látták meg ilyenek. Ne tudjátok meg mit érzek.. a kapcsolat négy éve tartott mindig hüséges megértő voltam vele.. az utolsó veszekedésig ugy tünt ő is szeret meg minden. De a kérdésem az hogy egy lány aki állitolag idáig szeretett meg tök jol elvoltunk,az ilyen hirtelen hogy változhat meg és ő hogy tud ilyen hamar elfelejteni? Én meg szenvedek! Ő 21 éves én 29

2018. aug. 27. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"de mivel szeretem,és ha keres akkor nem megyek máshoz mivel őt szeretem és akkor azon lennék hogy ugy viselkedjek hogy ne legyen oka még egyszer meg sérteni"

A szeretet nem jogosít fel arra, hogy undorító módon beszélj vele, és hogy neki ezt el kelljen tűrni, sőt, megbocsátani. Nem kellett volna ilyen tiszteletlennek lenned vele. És még azt írod, hogy a lánynak kellene úgy viselkednie, hogy ne adjon neked okot arra, hogy így beszélj vele. Nem inkább neked kellene megtanulnod kontrollálnod magadat, és nem primitív módon elhordani mindennek egy vita alkalmával?

2018. aug. 27. 21:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van abban hogy nem kellett volna lehordani mindennek,csak nehez felfogni hogy ez miatt igy el tudott hagyni ra adasul ugy hogy massal kavar ket harom nap utan... en ezt nem tettem vele soha akarhogy is beszelt velem. Volt mar olyan eset is mikor ő beszelt velem csunyan vartam egy ket orat hogy lenyugodjon es megbeszeltuk normalisan..nem szaladtam mashoz demindegy... Ilyenek vagytok ti nők ezért van annyi nő átbszva most igy a legközelebbi csajban hogy bizzak meg? Ket csunya szo miatt hirtelen mas lesz annak is? Na ez a baj.....
2018. aug. 27. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked nem való nő.

A nőket szidod a saját hülyeséged miatt. Szánalmas.

Gondolkodj, aztán cselekedj/beszélj. Amíg nem érik be min. eddig az agyad, addig ne próbálkozz párkapcsolattal.

2018. aug. 27. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, úgy őszintén, az inverze neked hogy esett volna? Csak úgy visszaszambázhatna, ha "lerozzant vén pötsözne",pl ? :DDDDD Kötve hiszem.
2018. aug. 27. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg 29 vagy? A 12 éves öcsém is feltudja fogni,hogy ha rossz dolgot csinál következmènyei vannak. Igaz,ő ezt másra keni. Ahogy most te (mer' a szörnyű nők) de,mint mondtam csak 12 éves. 29 évesen elég gáz ezt csinálni. Nem is csoda,ha otthagyott.
2018. aug. 28. 00:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a kérdésed az, hogy miért van annyi önbecsülése a lánynak, hogy nem tűri el, hogy felmosórongyként beszéljenek vele és ehelyett miért nem húzza össze magát és somfordál vissza azt gondolva, hogy ő ilyen moslék hangnemet érdemel?
2018. aug. 28. 09:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem már régebbóta benne volt, hogy milyen lenne szakítani. Hát kapott egy szép ürügyet hozzá, ami segített neki dönteni 🙂

Én még sosem veszekedtem a párommal, sosem mondtunk egymásnak durva szavakat (3 év alatt). Egy értelmes párkapcsolatban a nézeteltéréseket észérvekkel történő vitával rendezik 🤔

2018. aug. 28. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!