Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
"de mivel szeretem,és ha keres akkor nem megyek máshoz mivel őt szeretem és akkor azon lennék hogy ugy viselkedjek hogy ne legyen oka még egyszer meg sérteni"
A szeretet nem jogosít fel arra, hogy undorító módon beszélj vele, és hogy neki ezt el kelljen tűrni, sőt, megbocsátani. Nem kellett volna ilyen tiszteletlennek lenned vele. És még azt írod, hogy a lánynak kellene úgy viselkednie, hogy ne adjon neked okot arra, hogy így beszélj vele. Nem inkább neked kellene megtanulnod kontrollálnod magadat, és nem primitív módon elhordani mindennek egy vita alkalmával?
Kérdező, neked nem való nő.
A nőket szidod a saját hülyeséged miatt. Szánalmas.
Gondolkodj, aztán cselekedj/beszélj. Amíg nem érik be min. eddig az agyad, addig ne próbálkozz párkapcsolattal.
Szerintem már régebbóta benne volt, hogy milyen lenne szakítani. Hát kapott egy szép ürügyet hozzá, ami segített neki dönteni 🙂
Én még sosem veszekedtem a párommal, sosem mondtunk egymásnak durva szavakat (3 év alatt). Egy értelmes párkapcsolatban a nézeteltéréseket észérvekkel történő vitával rendezik 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!