Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
"de nagyon csúnyán elmondtam mindennek a legcsunyább szavakkal illettem őt."
Miért ilyenek a fiúk?
Hát el ne hidd, hogy hirtelen változott meg. Gondolom veled sok volt a veszekedés, kétlem, hogy ritkán veszekedtetek volna, ha meg még is, akkor lehet, hogy totál alpári módon tetted azokat. Tudod idővel mindenkinél betelik a pohár és nem fogja érdekelni, hogy mit csinálsz.
Lehet te úgy láttad, hogy boldog, de belülről már emésztette a gondolat: hetek vagy hónapok óta, hogy jobb lenne ha szét mennétek.
Szerinted egy nő azért akar kapcsolatba lenni, hogy valaki tiltsa, ledorgálja, vagy azért mert nőként kezeli és tud vele normálisan beszélni?
Persze, hogy szerencsétlen jobban érzi magát más fiúk társaságában, mert ott még nem jöttek olyan dolgok elő, hogy pl birtokolni akarnák a csajt, vagy hogy veszekednének vele.
Ez a hajó már elment.
Szerintem veled nem csak ennyi volt a gondja. Sőt,biztos,hogy nem csak ennyi az ügy,de elege lett belőled. Egyébként jogosan.
Mit vártál? Elmondod mindennek aztán várod,hogy a szeretet ereje meggyógyítsa a lelkét? Vagy mi? A logikád szerint ha én a porig alázlak,de hozzáteszem,hogy "szeretleeeek" akkor az úgy oké? 29 évesen lehetne már több eszed.
3# hozzá szóló voltam:
Sajnos nekem is volt hasonló esetem. Tök jól elbeszélgettem egy lánnyal, minden, tényleg éjjel-nappal, már arról beszélt, hogy össze jönne velem.
De aztán hirtelen egyik napról a másikra mondta, hogy nem akar. Nem volt más a képben, ez biztos.
Csak nekem is annyira szarul esett ez a hirtelen párfordulat, hogy nem értettem.
Na akkor elküldtem az anyjába, hogy mit szórakozik velem. Nem is beszéltünk egy hétig. Majd megkerestem, bár akkor sem szép szavakkal az elején, de végül kibékültünk. 9 hónapig voltunk együtt.
Megjegyzem, olyan alpári stílusba a kapcsolatunk végéig nem beszéltem vele újra.
Csak aztán én is úgy éreztem, hogy a szakítás is ilyen hirtelen jött, meg se akart hallgatni, így megint kijöttek belőlem dolgok. De itt már nem maradt végül velem. Vagy volt valaki a háttérbe pluszba, vagy fene se tudja. De már nem igen érdekel.
Hááát, ha engem leqrváznának, vagy nem tudom mire értetted a legcsúnyább szavakat, ott nálam se kéne többet nagyarázkodni, mert nincs miért. Mondjuk nem kombináltam volna, egyből elmondtam volna, hogy itt semmi megbeszélni való nincs, ennyi volt.
Te jézusom! Milyen beteg ember vagy te, hogy 25 évesen összejössz egy kis 17 éves csitrivel????
Komolyan, akkora lúzer vagy, hogy éretlen kis csajokat kell bepaliznod? és 25 évesen nem kellettél egy 20 feletti csajnak sem?
Ne haragudj, de valami kibaxott szánalmas vagy!
Azért a 8 év most is sok, ha a lány nem dolgozik, mert ha egyetemista, egyszerűen más a jövőkép. 24-25 éves korban, ha valaki dolgozik egyetem mellett egy ideje, ott nem gáz, ha a pasi javára van 8 év, bár még picit így is sok. De úgy, hogy a csávó még 25 éves, úgy istentelenül gáz az a 8 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!