Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mi volt az indokotok szakításnál?
- megcsalt
- nem voltam szerelmes
- teljesen más céljaink voltak és másféle kapcsolatot képzeltünk el, nem passzoltak az igényeink
1. Szemét volt velem, irányítani akart minden téren.
2. Nem fektetett energiát a kapcsolatba, és feltárta előttem az igazi énjét, aki messze nem olyan volt, mint akibe beleszerettem.
- nem passzoltak az igényeink, leginkább kommunikációs szakadékok voltak köztünk, neki nem volt rá annyi igénye, én pedig beleuntam a felszínességbe
- ahogy egyre jobban megismertem, rájöttem mennyire szürke életet él, semmi minőségi időtöltést nem akart csinálni
- szexuálisan nem figyelt oda rám, hiába beszéltük meg
- agresszív, erőszakos viselkedés miatt, végletes személyiség
Folyamat bizalmatlankodott velem.
Hozzászóltam neten, élőben stb. másokhoz, már a világ legnagyobb ri..banca lettem.Az bezzeg nem volt baj, hogy őt meg folyamatosan istenítették a kolléganők a börtönben (ez volt a munkahelye).És nem is titkolta előlem, sőt hencegett vele.
Egy jót nem lehetett vele szeretkezni a gátlásai, félelmei miatt.2 gumiban történő szex után is állandóan a terhességi tesztet követelte tőlem.Pedig abban is kb.fél percig merte csinálni, el se élvezett.Voltak bajok rendesen nála, nem is bírtam vele sokáig együtt maradni...
Folyton rajtam töltötte ki, ha a családjával balhé volt, stb....ezt nem lehetett hosszútávon bírni.
1. Ahogy felszállt a rózsaszín köd, egyre inkább kiderült, mennyire nem passzolunk egymáshoz, olyan volt, mintha külön nyelvet beszélnénk, kiszerettem belőle.
2. Agresszív volt, kezet emelt rám.
3. Eltávolodtunk egymástól, egy ponton nagyon megtört bennem a bizalmam felé, próbáltuk helyrehozni, nem sikerült.
4. Távkapcsolat volt, a vége felé már nagyon magányosnak éreztem magam a kapcsolatban, plusz egyre többet veszekedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!