Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok/Nők! Mi volt az indokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mi volt az indokotok szakításnál?

Figyelt kérdés
Gondolok itt barmilyen indokra, amiért az évek során a szakítás mellett döntöttetek.
2018. jún. 8. 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer szakítottam. SEMMIT nem volt hajlandó csinálni velem. De tényleg semmit. MINDEN túl drága volt neki, meg "nem az ő világa".

Értsd:

- kinéztem egy tök jó erdei túrát, kellett volna hozzá egy flakon víz, egy szendvics, meg egy 3 megállós vonatjegy, túl drága volt neki

- szüleim elhívtak minket nyaralni, állták volna az egészet, ez is túl drága lett volna neki (?????), meg amúgy is utálja a meleget

- szex max havonta-kéthavonta, mert drága a gumi (gyógyszert meg ne szedjek, mert egyből meghalok tőle)

- rendezvény, múzeum ohne, mert drága, meg amúgy se az ő világa

- korizás, szánkózás, síelés nope, mert drága és utálja a hideget

- étterem, fagyizó, hambi, kávézó, bár stb nope, mert drága

- színház, mozi drága, meg ki kell öltözni oda, és az nem jó

- strand nem jó, mert meleg van, meg drága

- szórakozóhelyről hallani se akart, nyaralásról se (kell még külön leírnom? :D nyilván drága, meg amúgy se szereti)

Szóval néha elmentünk sétálni egyet a környéken, meg otthon filmeztünk dvd-ről. Elég hamar elegem lett, a nyugdíjas nagyszüleimnek is változatosabb programjai vannak ezeknél...

(Mindig felajánlottam, hogy fizetem a részét, de az meg azért nem volt jó, mert szerinte azzal meg "kiherélem".)

Igazából a mai napig nem értem, hogy eddigre minek volt együtt velem, szerintem ő is akart szakítani, csak nem mert. :D

2018. jún. 8. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Mikor rájöttem, hogy

- téyleg minden második hétvégén anyucinél kell lenni p-v

- a barátaival előbb beszéli meg a problémákat, mint velem

- a szexuális életünket IS kiteregeti nekik

- egész életemben szenvedés lesz a szex, és hiába mondom, nem megy el orvoshoz, inkább elkönyveli hogy egészséges - bár nem áll fel a farka kb. sosem

- a "barátnőmmel" isten tudja, mióta csetelgetnek - na, ez volt a vége

Szóval sok minden.

34 éves az úriember, én voltam az első és egyetlen kapcsolata.

29n

2018. jún. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!