Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mi volt az indokotok szakításnál?
Egyszer szakítottam. SEMMIT nem volt hajlandó csinálni velem. De tényleg semmit. MINDEN túl drága volt neki, meg "nem az ő világa".
Értsd:
- kinéztem egy tök jó erdei túrát, kellett volna hozzá egy flakon víz, egy szendvics, meg egy 3 megállós vonatjegy, túl drága volt neki
- szüleim elhívtak minket nyaralni, állták volna az egészet, ez is túl drága lett volna neki (?????), meg amúgy is utálja a meleget
- szex max havonta-kéthavonta, mert drága a gumi (gyógyszert meg ne szedjek, mert egyből meghalok tőle)
- rendezvény, múzeum ohne, mert drága, meg amúgy se az ő világa
- korizás, szánkózás, síelés nope, mert drága és utálja a hideget
- étterem, fagyizó, hambi, kávézó, bár stb nope, mert drága
- színház, mozi drága, meg ki kell öltözni oda, és az nem jó
- strand nem jó, mert meleg van, meg drága
- szórakozóhelyről hallani se akart, nyaralásról se (kell még külön leírnom? :D nyilván drága, meg amúgy se szereti)
Szóval néha elmentünk sétálni egyet a környéken, meg otthon filmeztünk dvd-ről. Elég hamar elegem lett, a nyugdíjas nagyszüleimnek is változatosabb programjai vannak ezeknél...
(Mindig felajánlottam, hogy fizetem a részét, de az meg azért nem volt jó, mert szerinte azzal meg "kiherélem".)
Igazából a mai napig nem értem, hogy eddigre minek volt együtt velem, szerintem ő is akart szakítani, csak nem mert. :D
Mikor rájöttem, hogy
- téyleg minden második hétvégén anyucinél kell lenni p-v
- a barátaival előbb beszéli meg a problémákat, mint velem
- a szexuális életünket IS kiteregeti nekik
- egész életemben szenvedés lesz a szex, és hiába mondom, nem megy el orvoshoz, inkább elkönyveli hogy egészséges - bár nem áll fel a farka kb. sosem
- a "barátnőmmel" isten tudja, mióta csetelgetnek - na, ez volt a vége
Szóval sok minden.
34 éves az úriember, én voltam az első és egyetlen kapcsolata.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!