Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom túltenni magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom túltenni magam, nincs semmi perspektívám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavaly késő ősszel ért véget életem legboldogabb párkapcsolata,nekem a nagy Ő volt,aki akkor kilépett a kapcsolatból.Több éve vele éltem,nem voltak problémáink,de jött a szebb,jobb harmadik és mindent vitt.

Eltelt kilenc hónap,de nemhogy nem múlik el a szomorúság,hanem fokozódik.Átmentem én is a szokásos periódusokon,harag,értetlenség,gyász,stb...de nem múlik el a szorongó érzés.Tudjátok,én sosem voltam hűtlen,sosem bontottam kapcsolatot,így nem tudom, ez milyen érzés.Nekem még mindig fáj,ha rágondolok,s mivel közel lakunk,szoktam vele találkozni is,beszélgetni néha.Nem felhőtlen a kapcsolata,inkább ő rajong a mostani párjáért,aki nemrég meg is csalta...De kitart mellette,most mennek nyaralni. Tudom, józanul mérlegeltem,semmi esély arra,hogy valaha mi megint összejönnénk. De most sem értem,miért nem jelezte a problémákat, menet közben,miért így szakított,miért lett cinikus azonnal? Miért van olyannal,akivel állítólag testiség sincs hónapok óta és miért tart ki mellette,ha közönyös a pasi és meg is csalja? És ha találkozunk,miért örul meg nekem annyira és miért ömlik belőle a panasz az új párjára ? Ennyi miért, ne haragudjatok.....De nekem a munkám, a hobbim, az ismerősök, a barátok mind közömbösek lettek,elfásultam, sajnos...csak Rá tudok gondolni....Későn kapott, de igaz szerelem és boldog kapcsolat volt, legalábbis azt hittem. De lényeg,az életben én nem látok perspektívát, mert szeretet nélkul nem lehet élni.Hiába,megpróbáltam.Nem megy. Mitévő legyek? 49F

2018. júl. 24. 07:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ó haver ma betonozni fogok nyugodtan segíthetsz meglátod egy percig sem fogsz rá gondolni, és estére megígérem neked, hogy hulla fáradtá gürcöllek.
2018. júl. 24. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

49 evesen nem tudsz elengedni egy embert?

Vannak bajok a fejedben.

2018. júl. 24. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Visszakapta az elettol,amit veled tett. Valoszinuleg azert orul neked mert megszepult benne is a mult.

Ha az eszeddel tudod h ez mar sosem lesz ugy mint reg,mar megtetted az elso lepest a gyogyulas fele. Engedj be mast,ezt pedig engedd el. Es egy percig se altasd magad h minden szep es jo volt csak jott a 3. Valami hianyzott neki amiert merlegre tette a ket kapcsolatot es dontott. Meg az is lehet h rosszul,de akkor is ott o ugy itelte meg h massal szeretne kapcsolatot es ezt el kell fogadni.

Amikor hasonlo tortent velem,egyetlen egy kapaszkodom volt,h en semmi olyat nem tettem amiert ezt erdemlem. Lehet h nem voltam a legjobb feleseg szamara,de a tolem telheto maximumot nyujtottam adott lehetosegeken belul,o meg nem szolt h baj van. Innentol az en lelkiismeretem tiszta es akkor ez az egesz megis csak azert tortent h egy hozzam meltobb tarsat kapjak. Es en lepodtem meg a legjobban,de igazam lett:) De ehhez szentul kellett hinnem h a valasom nem a vilag vege hanem egy szep uj jovo docogos kezdete. 2evig docogott.

5eve valtunk el,a gyerekek miatt heti kapcsolatban vagyunk, igy sokkal nehezebb valakit elfelejteni, de az ido valoban begyogyitja. Ehhez viszont elore kell nezni es nem hatra.

Sok sikert kivanok es ne akard tudni a maganeletet. Az nem segit.N

2018. júl. 24. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Neki nem te voltál a nagy Ő sajnos:(
2018. júl. 24. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem letezik olyan ,h nagy ő .Ne higgyunk mar el mindent a ROMkomoknak!! Olyan letezik ,hogy sorozatmonogamia , meg hipergamia ( a masik ferfi lehet alfább a szemeben ezert akàr szetalazhatja most mèg ot ,akkori is ragaszkodni fog hozza).

A dolog margojara pedig vegezetul annyit irnek :

Hogy hiááàba minden nö k .... !

2018. júl. 25. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
azóta hogy vagy?
2022. márc. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!