Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen nő az aki 4 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő az aki 4 éves kapcsolat után elhagy és rá egy honapra már más pasikkal bujik ágyba?

Figyelt kérdés

2018. júl. 23. 08:39
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
20%
Nem normális
2018. júl. 26. 10:30
 22/25 anonim válasza:

Tudod azt gondolom ha szakított meg volt rá az oka ,lényegtelen hogy miért.

Szerinte ezek szerint nem volt tökéletes,és hidd el hogy jobban jártál így. Ha valakinek nem Te vagy a tökéletes akkor nemis szabad rá pazarolni az idődet!

Aki szeret a legjobbnak lát és nem akar mást!

Csakis olyannal szabad összekötni az életed aki pont annyira szeret mint ahogyan Te Őt.Csakis így működhet 1 jó kapcsolat.

Engedd el,lépj tovább !Ne pazarold rá az idődet tovább.

2018. júl. 26. 14:46
 23/25 Röcsögei Péter ***** válasza:
7%
Biztos, hogy pasizik? Nem apácának ment? :-) 2008-ban volt egy barátnőm, hát kár, hogy inkább nem maradtam szűz. Dagadt vagyok, és műszaki fejű, örültem, hogy valaki szeret végre. 10 év után mostanában kezd hiányozni valaki, eddig ünnepeltem, hogy végre egyedül vagyok. Szerintem ő se nagyon pasizik, mert én aztán gondolkodásilag, viselkedésileg nem hasonlítottam egy korábbi párjára sem, pedig azt szeretik, ha mindegyik egyforma és tudják irányítani a pasijaikat a standard eljárásokkal, amikre ismerik a reakcióikat. Megijedhetett. Én egy elmebeteg lehettem a szemében, mint Neo a mátrixban, aki túllépett a korlátain és átlátta a helyzetét.
2018. júl. 26. 15:47
 24/25 Are You Scorpio ***** válasza:
okos :D
2018. júl. 26. 15:48
 25/25 anonim válasza:
minden nő ilyen !
2018. júl. 29. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!