Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem tényleg örökké megmarad?
24 éves vagyok most és már két éve lassan hogy szingli vagyok.
Két éve volt egy állandó barátnőm akit 19 évesen ismertem meg kissebb nagyobb megszakítással együtt voltunk. Kétszer voltam már nővel a két év alatt utána de sosem éreztem irántuk azt amit iránta.
Érezhet ő is így annak ellenére hogy egy éve van barátja? (ezért is maradtam szingli)
El fog ez múlni valaha hogy így érzek?
Az első szerelem mennyire marad meg az emberekben?Túlértékelt lenne az első szerelem?
Köszönöm ha megosztjátok tapasztalataitok velem kissé kétségbe vagyok esve hogy ennyi ideje nem múlik alább a dolog.
24/f
Dehogy marad! Majd fogsz még találkozni olyannal, aki iránt ugyanazt érzed, sőt akár többet is.
Nem felejtettem el az első szerelmem, nem bánom, nem szégyenlem, de nem érzek iránta semmit. A nosztalgikus emlékek nem róla szólnak, hanem arról, amit akkor éreztem. Iránta nem érzek semmit, pont olyan már, mint bármelyik idegen az utcán. Eltelt azóta több, mint tíz év, rengeteget változtunk, tényleg idegenek lennénk egymásnak, már nem tudunk a másikról semmit.
Még csak az kéne :D
Az exem és a mostani párom ég és föld, az exem iránt nem érzek szánalmon kívül semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!