Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell fájnia egy szakításnak? Ez normális?
Első kapcsolat volt, 4 évig tartott. Megcsalás lett a vége, de az ő részéről valahogy elmúlt a szerelem és inkább mély ragaszkodás lett. Csúnya szakítás volt.
Eltelt 4 és fél év azóta. Menyasszony lettem és nagyon jó kapcsolatban élek.
Valamiért még mindig fáj és elszomorít ha rá gondolok. Ma vele álmodtam és teljesen felkavart. Van bennem egy félsz hogy mit fogok érezni, ha meglátom más lánnyal, de eddig nem történt ilyen. Közösségi oldalon megnéztem ma és azóta nem volt kirakva vagy nem láthatom.
Egyébként nem foglalkoztat napi szinten de ha látom vagy álmodok vele vagy közös ismerősbe futok akkor jönnek ezek az érzések.
4 ev hosszu ido
En is ha meglatok egy olyat akit szerettem megdobban a szivesm
Pedig sose gondolok ra de ha latom akkor igy vagyok
Hozzá ne menj a "vőlegényedhez", gyereket meg pláne ne szülj neki!
Nálad ezerszer jobb csajt érdemel!
Őszintén szeretem a párom, és maximálisan jól muködik a kapcsolatunk. Nem szenved hiányt semmiből, a tenyeremen hordozom. Nem csaltam meg és nem is tervezem. Szerintem nem vagyok rossz, de köszi hogy rosszindulatúan minősítgetsz.
A kérdés nem erre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!