Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő az aki 4 éves kapcsolat után elhagy és rá egy honapra már más pasikkal bujik ágyba?
Ha már liánozás.
Most valaki elhiszi, hogy kilép egy 4 éves kapcsolatból úgy, hogy nem próbázza le a férfit?
Alap, hogy ilyenkor már a kapcsolat alatt is van kufirc, aztán ha jó az ágyban, akkor vált.
Másképp sztornó.
Nem mindegy neked, ha már 1 hónapja szakítottatok, hogy lefekszik-e más palival??
Valószínűleg csak neked volt újdonság a szakítás, benne már egy ideje ért a gondolat, nyilván könnyebb is volt a lezárás.
Az ember lehet x évig is kapcsolatban, az nem határozza meg a minőségét.. Emberek élnek egymás mellett, mint 2 robot. Ezért nem jár taps.
imán lehet az is, hogy pont az esküvő gondolat volt az utolsó csepp, mert nagyon nem akart még elköteleződni irányodba egy életre., és most ezért ugrik fejest a pasizásba. Miért is kéne gyászolnia évekig??
Egy csomó pasi előbb bújik ágyba másik nővel, és csak akkor szakít, ha bejött az új nő.
Egyébként nekem 7 éves kapcsolatom ért véget, és 3 hónap múlva már együtt éltem az új párommal, aki most 8 éve a férjem. Mire egy hosszabb kapcsolat eljut a szakításig, ott már jóval korábban nem működtek a dolgok.
# 16-os vagyok
Értem, szóval ő említette az esküvőt. (Mondjuk, hogy női nick neved van, nem értettem elsőre, bár lehet leszbi kapcsolat, vagy nem tudom, mindegy is)
A lényeg, hogy így meg pláne hagyd: egyértelműen bizonytalan (volt) a lány. Egyébként simán játszik, hogy ő belül az utolsó hónapokban mégis mindent beleadott, ezért beszélt neked az esküvőről is, mert szerette volna, hogy működjön, vagy hogy akarja a dolgot.. (Aféle túlkompenzálás: nem megy valami, erre csinálsz valami kirívót: ez lehet esküvő, gyerek stb, de hosszú távon ez többet árt, mint használ..)
A fenti nem egyedi jelenség, emberi tulajonság. Mint pl az a jelenség, amikor tudod, hogy valakinek sz.r a kapcsolata és döglődik, ennek ellenére teleposztolja a netet közösképekkel, meg bejelölgeti rajta...
Érted? Túlkompenzálnak.
Itt még csak az első foka látszik annak, hogy valami nem megy megfelelően, de még mindig kapaszkodna a régibe, hogy újra jó legyen. Aztán ha nem lesz jobb, előbb-utóbb szembe kell néznie vele.
Szóval valami ilyemsi játszódik ilyenkor le az emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!