Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hátbaszúrt, elárult. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátbaszúrt, elárult. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon bonyolult a történet, 6éve voltam együtt barátnőmmel eközben volt 1 év szünet.Ezalatt az 1 év alatt volt egy masik barátja nekem senkim, majd újra együtt voltunk 2 évig szép volt jó volt aztán sajnos az élet úgy hozta, hogy külfoldön kell munkát vállalnom egy kis időre, erre közölte velem, hogy akkor vége, arra kértem tartson ki egy picit csak míg egyenesbe nem jövünk. Nem magamért vágtam bele hanem kettőnkért es az áldozatot én hoztam hisz idegen ország idegen emberek nulla tapasztalattal a hátam mögött elindultam és még nem is biztos, hogy sikerül sőt... ahelyett, hogy biztatott volna és támogatna erre szakított tiltott mindenhonnan aztán egyik nap megtudtam, hogy már van új kapcsolata. Így koncentrálni sem tudok arra amit csinálnom kellene itt, aludni sem tudok valoszinu, hogy nem is fog sikerulni es hazamehetek a semmibe megint 0-rol kezdhetek mindent. Érdemes még harcolnom várnom rá? Nagyon nehéz 6év után ezt átélni.

2018. júl. 22. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de szerintem neki ez éppen kapóra jött a szakításhoz. Biztos már egy ideje ott volt talonba a másik. Felejtsd el!
2018. júl. 22. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Akkor követtél el hibát mikor ujra kezdetek. Ő melletted keresgélte a megfelelőt. Biztos h meg is csalt a két év alatt is az újjal. A nők olyanok mint a majmok addig nem eresztik az egyik ágat mig jól meg nem fogták a másikat..
2018. júl. 22. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el hogy nem a kiutazásod volt az eredeti indok a szakításra. Szerintem már megvolt neki a másik hapsija. Eléggé átlátszó a dolog. Másrészt ha szeretett volna, akkor melletted áll akkor is, ha te éppen külföldön vagy. Engedd el.
2018. júl. 22. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Aki szeret az kitárt a másik mellett bármi legyen.

Valószínű ő nem szeret úgy téged ahogy te őt.6 év ide vagy oda,ilyen ember miatt nem érdemes szenvedni.

2018. júl. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!