Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kemény és komoly kérdés lesz. Mit tennél, ha valakit szeretsz igazán és minden perced őrjítő a hiánya miatt, de az a valaki elárult, becsapott, megcsalt mikor vele voltál? Észérvekkel nem alátámasztható válaszokat is várok.
Figyelt kérdés
Elérhetném,hogy újra "enyém" legyen néhány hétig, de hogyan tovább utána? Én nélküle már boldog nem leszek. Adjam fel az életem pár hét mennyországnyi boldogságért, vagy szenvedjek még időtlen időkig nélküle?2013. aug. 31. 21:17
1/12 anonim válasza:
Jaj, nem tudom. Engem nemrég csaltak meg, de együtt maradtunk, mert tudom hogy át fogunk jutni ezen. Csak nehéz.......
2/12 anonim válasza:
Miért csak pár hét boldogságért? Mi akadályoz, hogy több idő legyen?
3/12 anonim válasza:
5 év múlva eszedbe se jut, csak most érzed így hogy belehalsz. Lépj tovább.
hány éves vagy? 16-18?
4/12 A kérdező kommentje:
31, és nem véletlenül írtam, hogy nehéz,komoly kérdés lesz. Két éve szenvedek. Minden ébren töltött pillanatomat Ő tölti ki, és úgy érzem, életem nagy szerelme. Ennyi idősen talán elmondhatom,hogy igaz, egy jön ilyen az életben. sokszor voltam már szerelmes, de közel sem éreztem azt mint mikor vele lehettem.
2013. aug. 31. 21:22
5/12 anonim válasza:
megcsalt. Innentől kezdve engem nem érdekelne.
7/12 anonim válasza:
Nagyon kemény kérdés..kirugnám mint a xart az életemből. 34/F
8/12 anonim válasza:
Tényleg nagyon szeretheted ha eltudnál nézni a megcsalás felett.. De ami egyszer megtörténik, nem kizárt hogy újra megtörténik. :/
9/12 Pain for Pleasure válasza:
Próbáld meg félre tenni az érzelmeidet vele kapcsolatban és az eszedre hallgass, ha jót akarsz magadnak. Ez az ember ártott neked, nem érdemli meg a szereteted.
10/12 anonim válasza:
én megértelek ilyen szerelem csak egyszer van az ember életében, és nem ,nem fogod tudni elfelejteni de idővel csillapodik az érzés és már csak ritkán gondolsz rá,de csak ha megadod magadnak az esélyt hogy találj egy hozzá hasonlót.Én is igy tudtam túllépni találtam valakit aki sokmindenben hasonlitott rá. Szóval én helyedben akár még össze is jönnék vele újra ahogy irtad de közben ismerkedni másokkal is és keresgélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!