Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem barátjával randizom, de amikor még az exemmel voltam, ő elárult a barátjáról valamit ami elég zavaró?
Az exem még a randis időszakunk alatt úgy akart bevágódni, hogy valami kínosat mesél a barátjáról. Már akkor is furán néztem rá és most eszembe jutott évek után amit mondott.
Most, hogy ismerkedek a barátjával, mit kezdjek ezzel az információval? Elmondjam neki, hogy a barátja elárulta? Vagy csak tartsam magamban örökre?
azok nem barátok már,vagy nagyon jó barátok lehetnek ha odaadják egymásnak az exeiket :D
szép vagy te is hogy randizgatsz a barátjával...
Nem írom le.
Nem akarom összeugrasztani őket. De most akkor hagyjam a barátját abban a tudatban, hogy én nem tudok erről a dologról?
A barátjával 2 hónapig ha jártam és semmi komoly nem történt... valamint elég régen volt az már.
Priviben leírod nekem? :)
Amúgy elmondhatod, hogy tudod, ha úgy érzed emiatt megkönnyebbülsz. De azért ide már bizalom kell, remélem megvan már kellően! :)
Oké, priviben leírom!
De most átgondoltam és nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ha elmondanám neki, mert ő érezné magát rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!