Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy kopaszodó pasi sapkában megy oda hozzátok lányok? Nem veszi le, mert rosszul áll neki. Baj az ha valaki kopaszodik 25 évesen?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 18:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem baj. Ha amúgy ápolt, akkor szerintem ez elenyésző dolog. 22/L.
2/4 anonim válasza:
Kopaszodjon nyugodtan,legalább tudom,hogy túlteng benne a tesztoszteron,,de a sapkától hánynom kell.Tiszteletlen,illetlen, remélem hamar kimegy a divatból.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ápolt. Minden nap borotválkozás, haj leborotválása is 3-4 naponta megtörténik.
2013. okt. 13. 18:58
4/4 anonim válasza:
Aki kopaszodik, annak bizonyos értelemben szerencséje van.
Ugyanis így automatikusan "kiszűri" azokat a lányokat, akiket csak a külső érdekel. Ezekről a lányokról nem nehéz lemondani.
Az igazán értelmes lányok, akiket nem a külső, hanem a belső érdekel, maradnak csak meg lehetőségként, és ez jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!