Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Férfiak! Mi volt a legnevetségesebb indok, ami miatt szakítottak veletek?
Pitiáner dologra gondolok, amikor azt éreztétek, hogy valami más miatt rúgtak ki.
Vagy akár olyan is jöhet, hogy ti szakítottatok, később visszagondolva nevetséges indokból.
"Nem tudom eldönteni, hogy szeretlek-e." - uram isten, hogy tudtam ezzel összejönni?
"Túl jó vagy nekem" - ezt az unalmas f#&@szfejt.
"Úgy érzem nem egy irányba halad az életünk" - biztos, hogy nem fogok együtt maradni egy ilyen alulképzett senkivel....
Mert én nem fejlődök, azaz nem veszek német "prémium" autót, és a motorom is csak 500-as, és egy férfinak minimum 600-as kell hogy legyen, és az exének van 8 millás kocsija, meg 650-es motorja, úgyhogy visszamegy hozzá.
Mint kiderült az ex anyu apu pénzêből élt, az ő irányításuk alatt, úgy már nerm is volt neki olyasn vonzó a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!