Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres különböző indokokkal, ha szakított?
Figyelt kérdés
Üdv!
A barátnőm már nem elsőre szakított velem, de valahogy mindig újrakezdtük. Miután szakít velem, 2-3 hét múlva megkeres valami indokkal, hogy vissza adjon valamit, vagy Ő akar valamilyét visszakapni. 3 hete szakított velem, de 4 nap után már jelentkezett, hogy nála maradt egy régi hátizsákom és menjek be a munkahelyére, oda akarja adni. Komolyan nem értem minek szaklat ilyennel, mikor pontosan tudja, hogy nem érdekelnek azok a dolgok, amik ott maradtak, ha kellene, elkérném tőle. Nem akarom megbántani, de az én érzelmeimmel nem játszadozzon egy nő sem.
Mondd el neki, hogy dugja fel magának a holmijaid, ha kellene akkor már elmentél volna értük. Persze lehet árnyaltabban fogalmazva, de azt azért te is érzed, hogy őt sem az aggasztja hogy mid maradt nála. Taktikázgat kicsit vagy azért mert arra vár hogy a nyáladon csúszva visszamenj hozzá vagy azért mert szereti látni ha szenvedsz. Akármelyik is, negyvenes nő ne ilyet csináljon már ha valamit akar, hanem kommunikáljon normálisan.
2017. szept. 2. 16:29
2/10 A kérdező kommentje:
A szenvedést nem láthatja, mert ha beszélünk akár telefonon vagy bárhol, jókedvű vagyok, mint általában és pozitív személyiség.
2017. szept. 2. 17:00
3/10 anonim válasza:
Akar valamit, biztos hűvösek a reggelek + az éjszakák nélküled :D
Mondd meg neki, hogy pakolja össze a cuccaidat egy dobozba, aztán 1 hónap múlva érte mész, mert akkor érsz rá. Addigra biztos minden benne lesz, mindent össze tud gyűjteni és nem zaklat többet.
2017. szept. 2. 17:22
4/10 A kérdező kommentje:
Tegnap kicsit elmentem szórakozni az egyik baráttal, megittuk, amit meg kellett, majd elmentem az exhez a melohelyére, de kilökdösött onnan, hogy takarodjak haza. Meg akartam csókolni, de nem hagyta :D Nem értem akkor mit akar tőlem, miért keres, és miért féltékeny..
2017. szept. 3. 12:34
5/10 anonim válasza:
Maradjunk annyiban,hogy mindketten felnőhetnétek.Ha nem akarsz belemenni a játékba,az összes cuccodat vidd el örökre,aztán tűnj el az életéből.Aztán ha keres,ne reagálj,és egyszerűen ne ülj fel a taktikáinak!Ami nem megy,azt nem kell erőltetni.
2017. szept. 6. 19:47
6/10 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert megy a taktikazas? 5 evig voltam elotte egyedul allo, lehet azert ragaszkodom hozza annyira. Vasarnap ota nem beszeltunk.
2017. szept. 6. 22:15
7/10 anonim válasza:
Valami hiànyzik neki a kapcsolatbol és így jelzi hogy szakít mindíg veled .Sztem érez még valamit csak bizonytalan.
2017. szept. 7. 07:38
8/10 A kérdező kommentje:
Allitolag szeret, de azota nem beszeltunk egymassal. En ha szeretek valakit nem taposok bele a lelki vilagaba.
2017. szept. 7. 22:56
9/10 anonim válasza:
Ennek így nem sok értelme van .Ha nem szeret már akkor nem taktikàzni kellene hanem kimondani hogy vége .
2017. szept. 8. 00:04
10/10 A kérdező kommentje:
Ugy fest, hogy vege van. Nem jelentkezett, ahogy en sem. A cuccaim nem olyan fontosak, 1-2 ruha es par aparosag. Leghosszabb 2 honap volt, hogy nem kommunikaltunk, kivancsi vagyok most meddig birja..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!