Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom akiért feladtam mindent. Elmentem inni es smaroltam 2 fiúval. Most r**anc vagyok? Én nem akarok az lenni se beállni a sorba én nagyon nem ilyen vagyok és el szeretném felejteni

Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 06:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Ez a felnőtt kategória. Eltévedtél. A viselkedésed tinédzser. De minek csinálod ha nem akarsz ilyen lenni? Majom.
2017. aug. 21. 07:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez volt az első komoly kapcsolatom és nem tudom felejteni. Reméltem hogy az alkohol segít de nem. Fogalmam sincs hogy lépjek túl rajta és az emléke mindig itt van. Egyszerűen nagyon fáj.
2017. aug. 21. 07:19
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Mi az hogy feladtal erte mindent? Most hajlektalan munkanelkuli lettel?
2017. aug. 21. 07:24
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Akkor most megtanultad, hogy egyetlen fiúért sem adunk fel mindent. Nem vagy ribizli, csak nagyon elkeseredett. Sajna a szakítás ilyen. Egy darabig nagyon fáj. De majd idővel, lassan jobb lesz. Most SEMMI nem segít. De tényleg semmi. Túl kell élni percről percre, óráról órára. Hagyj magadnak egy kis időt, amíg megéled a bánatot, a fájdalmat (1-2 nap). Aztán lassan kezdj el felállni a padlóról. Sétálj nagyokat, egyél jókat. Jó darabig MINDENRŐL Ő fog eszedbe jutni. Néha olyan érzésed lesz, mintha látnád őt. Mintha éreznéd az illatát, hallanád a hangját. Sokszor érzel kísértést, hogy felhívd, és elmondd neki, mi történt veled aznap. Semmiképp se tedd! A legjobb, ha csinálsz egy temetési szertartást, aminek keretében törlöd a telefonodból, a közösségi oldalakról, leszeded a közös fotókat mindenhonnan, és megszabadulsz a tőle kapott tárgyaktól. Szép lassan megtanulsz majd nélküle élni. És bármilyen hihetetlen, de előbb-utóbb bele fogsz szeretni másba.
2017. aug. 21. 07:53
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

Egy r*ibanc vagy, az alkohol csak előhozta.

Igaza van az itt írogató "nőgyűlölőknek" titulált férfiaknak.

Egyre szánalmasabbak vagyunk, mi nők!

2017. aug. 21. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező aki itt savaz téged az vagy nem csalódott még ekkorát vagy apácaként ír valamelyik kolostorból. Ne szégyellj semmit, ne bánj meg semmit. Kellett hogy kiengedd a gőzt, ha még jól is esett akkor nem mindegy? Nem tartozol senkinek sem elszámolással. A szakítás feldolgozását meg ahogy le is írta egy hozzászóló szépen, az idő majd megoldja. :) Legyél minél többet olyan közegben akik szeretnek, támogatnak. El fog múlni :) Kitartást és fel a fejjel!
2017. aug. 21. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Félre értitek neki most sem az a legnagyobb problémája, hogy szakított vele a pasija akiért mindent feladott hanem, hogy most ri**nc vagy nem. Na látod kérdező ezért van igaza az elsőnek miszerint kategóriát tévesztettél.
2017. aug. 21. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy az, csak rosszul lezelted a csalódást. Én egyszer amikor egy szerelmem visszautasított (még kapcsolat se volt), én bepiáltam, kimentem az erdőbe, és a fákat ütögettem, eltörtem egy ujjamat. Rájöttem, hogy nagyon idióta voltam, én is nagyon gyerekesen kezeltem a helyzetet. Ilyen ez a csalódás. Sebaj, fel a fejjel. Ha neki nem kell ilyen, aki imádta őt, azzal csak ő veszíthetett. Lépj tovább, találni fogsz mést aki szeret. Fontos, hogy függetlenként megálld a helyed, ls legyél képes szingliként is boldog lenni. Ha most befordulsz magadba nagy hibát követsz el, de azzal is, ha így viselkedsz.
2017. aug. 21. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:

#6: Én is csalódtam már,de mégsem kötöttem ki két idegen szájában. Erről ennyit 😊

A legtöbb csajnak van egy ribantz oldala, akkor is, ha komoly kapcsolatban él. Ez most kijött.

2017. aug. 21. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Próbálom feldolgozni, pl elkezdtem újra sportolni, sokat sétálok, többet vagyok a barátaimmal, és tényleg napról napra könnyebb, jobb lesz:)

2017. szept. 24. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!