Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg igazi indok?
Figyelt kérdés
Párom előttem flörtölgetett, viszont innentől kezdve nem bíztam már meg benne...nem építette le a nőket, hanem adta alájuk a lovat, innentől kezdve féltékenykedtem. Azt mondta minden jó volt a párkapcsolatunkban ezt leszámítva. De ha minden jó volt, akkor miért is dobta el?2018. ápr. 5. 16:33
1/8 anonim válasza:
Es miert keseregsz utana? Hianyzik a megalaztatas? Visszamennel hozza nezni kinozni magad ahogy mas nokkel flortolget?
2/8 anonim válasza:
Ahol féltékenység van, ott nincs olyan, hogy "minden jó", mert bizalom nélkül semmit se ér egy kapcsolat. Konkrétan a legfontosabb dolog hiányzott és igen, szerintem ez maximálisan szakítóok. Egyébként megértem, hogy nem tudtad elviselni a flörtölgetését, nem is hibáztatlak érte, de nem tudom mégis mire számítottál ezzel a viselkedéssel, a féltékenykedés még az életben nem oldott meg semmit, csak tönkretesz mindent. Ha nem tudtátok ezt normálisan megbeszélni, akkor tényleg nem illettetek össze. Ő nem igazán szeretett és egyáltalán nem tisztelt téged, szóval szerintem kár érte sírnod.
3/8 anonim válasza:
Nem szeretett téged,ennyi,különben ezt nem csinálta volna.
4/8 anonim válasza:
A flört nem megcsalás. Ha emiatt féltékenykedsz akkor te vagy aki felrugja a kapcsolatot. Ne siránkozz.
5/8 anonim válasza:
a flört az érzelmi megcsalás egyik formája.
ha bátorította, biztatta a nőket, akkor az nem ártatlan flört, és ezzel elárulta, semmibe vette a párja érzéseit, a neki tett hűségfogadalmát.
mikor jöttök már rá, hogy megcsalás alatt nemcsak a félredugást értjük?
6/8 anonim válasza:
Sok pasinak hiúsági kérdés ez. Téged nyilván zavart az, hogy ő flörtölgetett, gobdolom nem is hagytad csak úgy annyiban a dolgot, így úgy döntött szakít, mert neki erre igénye van és úgy tűnik hiába volt más téren jó veled, ez neki fontosabb tényező, hogy flörtölgethessen lányokkal. Szerintem ezt engedd el, lépj túl rajta.
7/8 anonim válasza:
Nem szeretett elêggé hogy feladja érted ezt az életmodot amit folytat.Ha szeret akkor tartja a távolságot .
8/8 anonim válasza:
Mi majdnem e miatt mentünk szét .A parom flörtölgetett én meg kiakadtam totàl de ő is .Mi megbeszêltük és ő is belatta hogy hibàzott és azota nem csinàlja .Az exem pl leszarta hogy mit mondtam neki én voltam a nem normàlis holott ő tartotta az exével a kapcsolatot beszélgettek napi szinten kiment telefonàlgatni a szemembe hazudott hogy nem vele beszélgetett ez utolag derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!