Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után mit csinálnátok? Többi lent.
Én ezek után örülnék neki, h szakítottam vele és már eltelt 2 hónap.
Hidd el, az idő neked dolgozik, sokkal jobb, h nem vagy kapcsolatban vele. Előbb-utóbb még szarvakat is kaptál volna tőle, nem csak sok fiúval való beszélgetés törlést...
Van egy kollegám, közel 50 éves,én 26. Sokat beszélgettem vele ilyen párkapcsolati dolgokról. Ő tanácsolta nekem,hogy ha valami az elején ennyire nem stimmel nem kell erőltetni. Mert később megkeseríti az életet.
Azt is mondta,hogyha hülye a választott családja,azt is hagyni érdemes -ezzel azért nem értek teljesen egyet,ha mondjuk a srác/lány normális,kár lenne a család miatt/
De számomra a legfontosabb tanácsa az volt,hogy muszáj az eszemet is használni. Ha szerelmes vagyok,képes vagyok bemagyarázni rossz dolgokra,hogy majd változik,vagy véletlen stb. Nem. Nyitott szemmel kell járni és annak hinni,amit a szemem lát,nem pedig a szép szavaknak.
Szóval,ha már most ilyen gáz szegény lány -nem a betegség,hanem az ellenőrizgetés,fiúkkal dumalgatás össze-vissza-, később sem lesz jobb. Döntsd el: ez így kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!