Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe? Mindig is egy szűz barátnőt szerettem volna, mert én is az voltam, és más után nem tudom annyira. és ez volt egy nagy vágyam.
vedd úgy, hogy azt nem ő akarta, nyilván nem is élvezte, szóval bár igazából már nem szűz, érzelmileg és saját döntése alapján téged választana elsőnek
gondolom téged se az érdekel, hogy fizikailag szűz legyen, hanem hogy te legyél neki az első
ilyen esetben meg ez valamilyen szinten meg van
sajnálom szegényt, biztos megrázó és szörnyű lehetett
szóval ha ezután úgymond rád bízza magát, az még nagyobb dolog
Lehet, hogy 1 alkalommal volt több elkövető.
Amúgy nem elég neki még ez is, a saját barátja is undorodik tőle.. Szégyelld magad!
Hidd el, az ő lelki traumája nagyobb, mint a te "traumád". Inkább segítened kéne neki és biztatni, nem hogy még te nyavalyogsz, hogy szegény lány nem szűz. Nyilván nem jókedvében erőszakoltatta meg magát.
Aki meg itt miniszoknyázik, az még biztos nem volt szexuális abúzus áldozata... Nem kell ahhoz miniszoknya meg kirakott mell, aki erőszakol, az a mackónadrágos nagykabátos csajokkal is ugyanúgy megteszi...
ilyennel ismerősöm nekem is van akit megerőszakoltak 13-14 évesen,de nem többször ,de az a csaj azóta frigid
hát nem tudom kérdező, nekem sandít ,hogy lehet valakit többször megerőszakolni,ha csak nem családon belül mondjuk az apa teszi meg,akkor esetleg
de kényszerkapcsolat, tehát, a szomszéd srác járt át erőszakolgatni a csajt, olyan nincs.
vagy nagyon igénytelen környezetből való a csaj(értsd: még egy feljelentést sem tesz az erőszakoló ellen) vagy hazudik neked.
esetleg,ha a sztorit leírnád nagyjából név nélkül ki és ,hogy tette közelebbi választ is tudok adni
Ő egy értékes és nagyon erős ember, hogy fel tudta dolgozni ezt a traumát, hatalmas dolog, hogy ezek után előtted megnyílt, és le szeretne veled feküdni. Nem tehet arról, hogy néhány állat mit tett vele a múltban, azt szeretné, hogy te legyél neki az első. A helyedben nagyon támogató és óvatos lennék vele, semmit nem erőltetnék.
Amúgy volt olyan barátnőm, akinél sejtettem, hogy történhetett vele hasonló a múltban, de magától sosem mondta el, és pedig nem mertem rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!