Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe? Mindig is egy szűz barátnőt szerettem volna, mert én is az voltam, és más után nem tudom annyira. és ez volt egy nagy vágyam.
hát persze,hogy csak nekem írta le mivel én voltam az egyetlen,aki észrevette a kiszolgáltatott/megerőszakolt lány helyzetét és ezt szem előtt tartva próbáltam segítséget nyújtani a kérdezőnek és nem a kérdező be nem teljesült vágyálmaival foglalkoztam és mivel már találkoztam hasonló lánnyal/párokkal így van némi rálátásom a dolgokra egyes okoskodó fröcsögő emberekkel szemben.
ha nem tudsz segíteni ne rúgj bele a szerencsétlenbe
látod te még mindig azon vagy fennakadva,hogy mit írt , nem látod és nem is akarsz rálátást közelebbről a helyzetükre.
"látod te még mindig azon vagy fennakadva,hogy mit írt"
Csak azt tudjuk, amit írt.
én segíteni vagyok itt nem informatika szakos tizen huszonéves okostojásokkal vitatkozni, ha eddig nem tűnt volna fel nem a kérdezőt védem,hanem segíteni próbáltam neki
nincs jogom elítélni senkit, egy kérdés alapján sem,ahogy nektek sincs.
root,droid etc.
egyébként látom,te csak kötekedni jársz ide, ahelyett,hogy segítenél , nem baj majd egyszer remélhetőleg kinövöd ezt a kötekedős stílust
látom nagyra vagy a sz.ros gépész végzettségeddel , egyébként ki kérdezte,te rideg sötét lelkű vadparaszt
na tapsikoljál el innen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!