Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe? Mindig is egy szűz barátnőt szerettem volna, mert én is az voltam, és más után nem tudom annyira. és ez volt egy nagy vágyam.
Ne legyél ilyen gyerekes, hogy ha te szűz voltál, a barátnőd is legyen az.
Szűz vagyok, és ha bárkinek is pozitívum lenne ez, azzal nem jönnék össze, mert nem tartom értéknek, vagy "ajándéknak".
És basszus, olvasd már el, amit írsz? Kellemetlen? Őt megerőszakolták, ejj, de kellemetlen, így nem tudod érintetlen punciba dugni a pötsöd... gondolkozzál már el, ember. Szereted ezt a lányt? Mert nagyon nem úgy tűnik.
Szomszédomat is meg erőszakoltál pár éve,és nem prosti volt! Discoba volt,normálisanfelöltözve,valamit kevertek a piájába és 3-an erőszakolták meg!
Attól h valakivel előfordul nem jelenti azt h prosti!
Hozzáteszem,anno táborba 6-8évesen engem is majdnem megerőszakoltak..körbefogott 5-6 srác(Nálam idősebbek),és tépték le a ruhámat,csak 1 srác aki melletünk lakott 1 másik épületbe közbeszólt,így nem történt meg a dolog..köszönhetően neki!! És nem öltöztem miniszoknyába, tűsarokba...
a kérdező nem akart rosszat, nekem leírta a történetet, részben így már érthető a sztori, én szexuálpszichológust ajánlottam neki , illetve,hogy feljelentést tegyen vagy tesznek helyette hivatalból valamint segítsen a barátnőnek feldolgozni a traumát
nagyon sokan csak kötözködni járnak ide és nem látják át,hogy nem lehordani kell,hanem segíteni tanácsokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!