Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe? Mindig is egy szűz
barátnőt szerettem volna, mert én is az voltam, és más
után nem tudom annyira. és ez volt egy nagy vágyam.
20: Te mégis mire következtetnél a leírásból? Egyébként pont leejtem magasról, mert nem írta le teljesen a dolgot. Ő egy szűz barátnőre vágyot, és most csalódott, mert nem az a barátnője. Miért nem az? Mert megerőszakolták, és süt az "önzetlensége" a barátnője iránt, csak is a saját igényével törődik.
2015. máj. 19. 15:51
Kerdezo te szuz vagy ?
Ha nem ne vard el ezt senkitol
Kulonbseget kell tenni a testi es lelki szuzesseg kozott.
Eroszak nem valasztott dolog igy elmondhatod a baratnod meg sohanem volt senkivel onszantabol.
Soha senki nem kozelitette szeretetbol.
Meg akar tisztelni vele te lehetsz az elso
2015. máj. 19. 16:16
21 buta vagy
itt pszichológiai okai vannak a dolognak
ezért is ajánlottam,hogy szakembertől kérjenek segítséget és ne hallgasson a kérdező az itt összeokoskodó emberekre,akik szeretik kiélni a mindennapi frusztrációjukat ismeretleneken,mert kellemetlen kérdést tett fel.
2015. máj. 19. 16:17
az az igazság ,hogy a #9-es válaszomban telibe trafáltam a dolgokat, a kérdező pedig írt is nekem ezzel kapcsolatban, lehet itt lepontozni,amint látom,de ugyanakkor eddig minden nagyképűség nélkül mondom az enyém volt a legértelmesebb tanács a kérdező számára
2015. máj. 19. 16:26
Már nem azért, de szerintem totál igazuk van azoknak, akik "lehordták" a kérdezőt. A rendelkezésünkre álló infókból az jön le, hogy megerőszakolták a barátnőjét, és neki az a legnagyobb baja, hogy így nem ő lesz, aki "felavatja a területet". Ha valaki tanácsot akar kérni a nagyérdeműtől, az a minimum, hogy közöl mindent, amire szükségünk van a válaszadáshoz. Amennyiben nem így tesz, ne lepődjön meg, hogy nem érkezik megfelelő segítség.
2015. máj. 19. 18:32
23: Értelmezési gondjaid vannak? Ajánlom figyelmedbe 25ös válaszát, és erőltesd meg a pici agyad.
2015. máj. 19. 19:33
aki mindig mindenben a rosszat akarja látni,az azt is fogja
ilyenek vagytok ti...
nekem leírta a kérdező,hogy ez a lány szenvedett és ő emelte ki abból a környezetből
jó hát most vágy ide vagy oda mit számít,a lényeg,hogy ott van vele és gondoskodik róla,azt ajánlottam neki,hogy szexuálpszichológus tanácsát inkább kérjék ki közösen mint az ide írogató s.ggarcúakét.
2015. máj. 19. 20:06
27: Látom neked is problémáid vannak... Tapstaps!
2015. máj. 19. 20:11
problémád csak neked van azzal,hogy valaki inkább ajánlja a kérdezőnek és a barátnőjének szakember segítségét mint a tiédet meg a hozzád hasonló okostojásokét
bújj vissza a lukadba aztán ott tapsikolj magadnak.
2015. máj. 19. 20:18
29: NEKED írta le!!!! Hogy a fszomba jön ide a kérdező vágy álma akkor, meg nem tudja elfogadni????????? Értelmezd már a kibszott szöveget!!!!!!!! Miért is segítenék ha az jön le belőle, hogy a kérdező egyik álma nem teljesülhet be, mert a barátnőjét megerőszakolták, és totál úgy jön le a szöveg, hogy magát sajnálja???????? Ennyire nem lehetsz gyökér... Még egyszer, NEKED ÍRTA LE, NEM NEKÜNK!!!!! HA NORMÁLIS VÁLASZT VÁR, NORMÁLISAN FOGALMAZZON!
2015. máj. 19. 20:26
Kapcsolódó kérdések: