Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom hirtelen egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hirtelen egyik napról a másikra szakítani akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Korábban is voltak veszekedéseink nagyjából pár hónapja amióta összeköltöztünk, két hete volt egy nagyobb, de utána megbeszéltük és úgy tűnt jóra fordul a dolog. Sokat voltunk együtt, nevettünk, kirándultunk. Nem láttam rajta semmi rosszat, éreztette, hogy szeret, és nem mondta, hogy gond van. Nyári programokat is tervezgetett. Erre tegnap közölte, hogy ő nem bír elviselni, mert hogy sok dolgon kiakadok, és betelt nála a pohár.

Szakítani akar, és külön fogunk költözni.

Engem nagyon hirtelen érintett ez. Mit tegyek?

24L

2018. márc. 23. 16:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Azóta bocsánatot kért, és beismerte, hogy kicsit kemény dolgokat vágott a fejemhez.

Nem tudok jelenleg mit mondani, majd kiderül mi lesz.

2018. márc. 25. 18:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlbonyolítani. Szeretitek egymást? Akkor maradjatok együtt és dolgozzatok a kapcsolaton és magatokon. Ha meg nem szeretitek már egymàst, akkor szakítsatok.
2018. márc. 25. 19:26
 23/25 A kérdező kommentje:

Hiába szereted a másikat, ha közben úgy érzed rengeteget bántottátok egymást. :) Sajnos nem ennyire egyszerű a dolog, lehet túljutunk a mostani dolgon, és csak megerősíti a kapcsolatunk, de lehet végletes marad és soha többé nem lehet már helyrehozni.

Egyik előző válaszolónak: Nem szakítottunk még, de mostanában vagyunk kb 9 hónaposak

2018. márc. 25. 20:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Szàmomra az az érdekes hogy pont ő mondta neked hogy ha vmi baj van mondjad közöld vele de ő erre nem kêpes .Sztem itt is gond lehet meg sztem van amit nem mond el neked vsgy is nem mer mert kiakadsz és sztem jogosan.De ha nem tud kommunikàlni egy kapcsolatban akkor mi jogon oszt észt neked?
2018. márc. 27. 23:40
 25/25 anonim ***** válasza:
vagy is elvàrta vàrja tőled hogy közöld a dolgokat .*
2018. márc. 27. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!