Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom hirtelen egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hirtelen egyik napról a másikra szakítani akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Korábban is voltak veszekedéseink nagyjából pár hónapja amióta összeköltöztünk, két hete volt egy nagyobb, de utána megbeszéltük és úgy tűnt jóra fordul a dolog. Sokat voltunk együtt, nevettünk, kirándultunk. Nem láttam rajta semmi rosszat, éreztette, hogy szeret, és nem mondta, hogy gond van. Nyári programokat is tervezgetett. Erre tegnap közölte, hogy ő nem bír elviselni, mert hogy sok dolgon kiakadok, és betelt nála a pohár.

Szakítani akar, és külön fogunk költözni.

Engem nagyon hirtelen érintett ez. Mit tegyek?

24L

2018. márc. 23. 16:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva a nagy vita amiatt volt, mert alig voltunk ketten. A szüleinél vagyunk, és ez megnehezítette kicsit a dolgot, számomra legalábbis nagyon. Kicsit úgy éreztem hárman költözünk össze nem ketten. Ezt mondtam is a páromnak, de ő nem így érezte. Nyilván mindketten más környezetben nőttünk fel, így máshogy gondoljuk. A szülei miatt akartam elköltözni tőle korábban, és akkor jött az, hogy a kapcsolatnak se sok értelme lenne szétköltözve. Kért esélyt, és adtunk esélyt egymásnak.

Utána tényleg csak magunk voltunk nála, és akkor én úgy éreztem megszűntek a gondok, holott ő így már utólag szerintem nagyon fájlalta, hogy én akkor nyugodtam le, amikor ketten voltunk.

Ő úgy érzi nem tudom elfogadni a szüleit. Ez nem igaz, el tudom őket fogadni, csak ennyi idősen szeretnék kettesben élni a párommal.

Március legjobb tudomásom szerint nyugodtan telt, ekkor voltunk kettesben, ő tervezgette, hogy nyáron mehetnénk erre-arra. Gondolom ha annyira rossz lett volna minden, amit én nem láttam, nem tervezget velem, és nem csinál velem közös programokat. És ami a legfontosabb: Ő hangoztatta mindig, ha baj van, rögtön szóljak. Erre ő tartogatta magában a gondot?

2018. márc. 23. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat lehet tenni. Ha valaki menni akar, akkor el kell engedni, fölösleges erőltetni olyan dolgot, ami már csak nyögvenyelősen halad...
2018. márc. 23. 17:50
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen miért ragaszkodsz ehhez az emberhez? Nagyon komolyan gondold végig, miért lenne jó neked, ha folytatódna ez a kapcsolat. Szerinted jó ötlet ezzel a feszült légkörrel családot alapítani? Képesek vagytok támogatni egymást a nehéz időkben? Meg tudtok oldani együtt bármilyen problémát higgadtan? Szerinted van ennek a kapcsolatnak jövője? Elhiszem, hogy szereted a barátodat, és ragaszkodsz hozzá, de gondold végig kicsit józan ésszel ezt a kapcsolatot. Tényleg van jövője, vagy csak vesztegeted a termékeny éveidet? A választ csak Te tudhatod.
2018. márc. 23. 18:08
 14/25 A kérdező kommentje:
Tudom. Igazatok van.
2018. márc. 23. 18:49
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

"nem bír elviselni, mert hogy sok dolgon kiakadok" Valószínű, hogy egy hisztiláda vagy. Fogadd el, dolgozd fel és legközelebb ne legyél az.

31/f

2018. márc. 23. 23:26
 16/25 A kérdező kommentje:
Lehet bennem is van hiba, sőt biztos, hogy túloztam néha a kiakadásaimmal. Viszont ő meg megjátszotta, hogy minden rendben köztünk. És nem arról beszélek, hogy én nem láttam rajta, hogy gáz van, hanem arról, hogy egy árva szóval sem mondta, hogy őt bántaná valami. Ő a korábbiakban elvárta tőlem, ha valami bánt engem, rögtön szóljak, ő meg két hete tartogatta magában a dolgot, és mint hidegzuhanyt rámzúdította. Ismétlem magam: Az utóbbi időben, egészen pontosan márciusban, úgy hittem minden rendben, mert egy árva szóval sem mondta, hogy gond van. Én direkt mondtam is neki egy hete, hogy úgy érzem újra rendben vagyunk, és ő nem mondta, hogy ne így érezné.
2018. márc. 24. 07:17
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Azt kellene megértened, hogy nem az utolsó 2 héttel van a baj. Hanem az elmúlt hónapok, évek állandó cirkuszai. Egy férfi nem fogja neked minden nap elmondani, hogy baja van. Nem fog naponta fenyegetőzni, hogy elhagy, ha nem változtatsz. Elmondja egyszer, esetleg kétszer, és azt gondolja, eljutott a tudatodig. Egy darabig vár, hogy változtatsz, és egyszercsak elege lesz. A különköltözés hülyeség. Ha folytatni akarjátok, nem még tovább távolodni kéne egymástól, hanem közeledni. Meg kell tanulnotok egymással kommunikálni. Próbáljàtok ki, hogy arról beszéltek, ami JÓ ebben a kapcsolatban. Ha folyton csak a hibákról beszéltek, az eltávolít titeket.
2018. márc. 24. 08:02
 18/25 A kérdező kommentje:

Értem, és valószínű ő is ilyen lesz, de korábban pont hogy nem neki volt velünk baja, hanem nekem.

Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Elköltözni biztos, hogy elfogok, ezen nem lehet már javítani.

2018. márc. 24. 08:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Meddig volttatok együtt?
2018. márc. 24. 14:45
 20/25 anonim ***** válasza:

#2, itt már nincs mire felkészülnöd.

Az exem hasonló volt, ha baja volt nem mondta, csak 2-3 hét, hónap, vagy év késéssel, valami iszonyatos szemrehányással, azt se tudtam sokszor miről is van szó.

Érzelmi analfabéta, nemsokára örülni fogsz már a szakításnak.

2018. márc. 25. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!