Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hirtelen egyik napról a másikra szakítani akar, mit tegyek?
Korábban is voltak veszekedéseink nagyjából pár hónapja amióta összeköltöztünk, két hete volt egy nagyobb, de utána megbeszéltük és úgy tűnt jóra fordul a dolog. Sokat voltunk együtt, nevettünk, kirándultunk. Nem láttam rajta semmi rosszat, éreztette, hogy szeret, és nem mondta, hogy gond van. Nyári programokat is tervezgetett. Erre tegnap közölte, hogy ő nem bír elviselni, mert hogy sok dolgon kiakadok, és betelt nála a pohár.
Szakítani akar, és külön fogunk költözni.
Engem nagyon hirtelen érintett ez. Mit tegyek?
24L
Őszintén szólva a nagy vita amiatt volt, mert alig voltunk ketten. A szüleinél vagyunk, és ez megnehezítette kicsit a dolgot, számomra legalábbis nagyon. Kicsit úgy éreztem hárman költözünk össze nem ketten. Ezt mondtam is a páromnak, de ő nem így érezte. Nyilván mindketten más környezetben nőttünk fel, így máshogy gondoljuk. A szülei miatt akartam elköltözni tőle korábban, és akkor jött az, hogy a kapcsolatnak se sok értelme lenne szétköltözve. Kért esélyt, és adtunk esélyt egymásnak.
Utána tényleg csak magunk voltunk nála, és akkor én úgy éreztem megszűntek a gondok, holott ő így már utólag szerintem nagyon fájlalta, hogy én akkor nyugodtam le, amikor ketten voltunk.
Ő úgy érzi nem tudom elfogadni a szüleit. Ez nem igaz, el tudom őket fogadni, csak ennyi idősen szeretnék kettesben élni a párommal.
Március legjobb tudomásom szerint nyugodtan telt, ekkor voltunk kettesben, ő tervezgette, hogy nyáron mehetnénk erre-arra. Gondolom ha annyira rossz lett volna minden, amit én nem láttam, nem tervezget velem, és nem csinál velem közös programokat. És ami a legfontosabb: Ő hangoztatta mindig, ha baj van, rögtön szóljak. Erre ő tartogatta magában a gondot?
"nem bír elviselni, mert hogy sok dolgon kiakadok" Valószínű, hogy egy hisztiláda vagy. Fogadd el, dolgozd fel és legközelebb ne legyél az.
31/f
Értem, és valószínű ő is ilyen lesz, de korábban pont hogy nem neki volt velünk baja, hanem nekem.
Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Elköltözni biztos, hogy elfogok, ezen nem lehet már javítani.
#2, itt már nincs mire felkészülnöd.
Az exem hasonló volt, ha baja volt nem mondta, csak 2-3 hét, hónap, vagy év késéssel, valami iszonyatos szemrehányással, azt se tudtam sokszor miről is van szó.
Érzelmi analfabéta, nemsokára örülni fogsz már a szakításnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!