Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szakítani?
Figyelt kérdés
Ha az exembarátnőm azt mondja szakítás után,hogy amugy meg nem is szeretett csak szex miatt volt velem.Közbe meg még az se működött köztünk igazán akkor ennek a kijelentésnek kb mi értelme. És annak is mi értelme van,hogy később meg zaklat mindig keres vmivel.Ha szerinte se volt semmi jó a kapcsolatunkba akkor miert nem fogadja el,hogy vége? Tapasztalt vki már ilyet? Amugy én már igyekszem túllépni.Sosem keresem,élem az életem.Már utolsó időkbe kiszerettem belőle így a továbblépés könnyebben megy. De ha bevallotta,hogy már ő se érez kulonosebben semmit akkor neki se lenne nehéz dolga nem?2018. jan. 26. 13:33
1/1 anonim válasza:
Egyrészt lehet kapcsolatfüggő, másrészt vannak olyan véglények , akiket szakítás után zavar , ha a másik hamarabb továbblép. Annak ellenére , hogy ők adtak utat. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!