Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért mondta hogy rosszúl érezzem magam?
Figyelt kérdés
Elmeséltem az exemnek hogy sok jó dolog törtènt velem beszélgetésünk óta. Erre azt mondta hogy én mennyire megvàltoztam és unja az ilyen csajokat, engem is megunt és kár értem. Sejtette hogy ilyen vagyok csak nem akarta elhinni. Szerintetek csak azért mondta ezeket hogy rosszúl érezzem magam?2018. márc. 15. 12:02
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy azért.
Azt meg tudom érteni, hogy féltékeny, fáj neki, hogy a te dolgaid jobban alakulnak sajnos az emberek éreznek ilyet akaratlanul, de hogy ennyire az orrodra köti az gáz.
3/10 anonim válasza:
Még benne van a tüske a szakítás miatt,és így akart visszavágni.
4/10 anonim válasza:
Elég egyértelműnek tűnik, hogy azért mondta, hogy rosszul érezd magad.. A helyedben nem erőltetném a kapcsolattartást.
5/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül. A gond ott kezdödik, hogy "Elmeséltem az exemnek hogy sok jó dolog törtènt velem beszélgetésünk óta." Ezt te minek csináltad? Inkább ezen gondolkozz el!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
..azért meséltem el neki mert kérdezte ..
2018. márc. 15. 14:48
7/10 anonim válasza:
Nem elég hogy irigy de még bunkó is. Ezért. Azt hiszi nélküle soha nem lehetsz boldog. A boldogtalan embereknek fáj más boldogsága.
8/10 anonim válasza:
"..azért meséltem el neki mert kérdezte .." Értem. De te meg nem értetted meg a kérdést! Megprobálom nagyon primitivül: Mi a f-sznak beszélgetsz vele ha az exed? Mi a retket akarsz töle még?
9/10 A kérdező kommentje:
Azért beszélgetek vele mert azért még érdekel hogy mi van vele és fontos is számomra ...6 évig voltunk együtt ...
2018. márc. 16. 07:06
10/10 anonim válasza:
Nem is értem ezt a sok s...fej válaszolót. Persze, hogy fontos neki; az élete része volt. Aki emberből van, az így érez. Amúgy szerintem csak azért mondta, hogy feldühítsen és igazából sajnálja. Idővel, amikor Ő kopogtat, akkor majd Te is hasonlót mondj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!